BOLUSPOR EVİNDE FARKLI MAĞLUP

15/04/2021
15
NİS
2021

TFF 1. ligde son hafta aldığı Altay galibiyeti ile rahatlayan Boluspor evinde konuk ettiği Ümraniyespor'a farklı mağlup oldu

Küçükte olsa Play-Off umudunu sürdüren İstanbul ekibine karşın hiç bir varlık gösteremeyen kırmızı beyazlılar kalesinde gördüğü 4 golle sahadan puansız ayrıldı. 

Ümraniyespor'a galibiyeti getiren golleri 18'de Avdija Vrsajevic, 27'de Emre Gültekin, 81'de Idrissa Camara ve 83'te Lanre Kehinde kaydetti.  Boluspor'un golünü 36'da Gökhan Sazdağı (penaltı) attı.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetti.

TRT SPOR'dan naklen yayınlanan müsabaka, Bereket Sigorta Ümraniyespor'un 4-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Karşılaşmada perde, 18. dakikada Vrsajevic'in attığı golle açıldı. Bu golden 9 dakika sonra sahne alan Yusuf Gültekin, konuk ekibi iki farkı üstünlüğe taşıdı: 0-2.

Mücadelenin 36. dakikasında, kazanılan penaltıda topun başına geçen Gökhan Sazdağı'nın vuruşuyla fark bire indi. Soyunma odasına, Bereket Sigorta Ümraniyespor'un 2-1'lik üstünlüğüyle gidildi.

Her iki takımın da girişimlerinin bulunduğu ikinci yarıda suskunluk 81. dakikada bozuldu. Topu filelerle buluşturan Camara, skoru 3-1'e getirerek takımını rahatlattı.

Bu golden iki dakika sonra sahne alan Kehinde, mücadelenin skorunu tayin etti: 1-4.

Bereket Sigorta Ümraniyespor, bu galibiyetle puanını 44'e yükselterek 8. sırada konumlandı. İstanbul ekibi, matematiksel olarak düşük de olsa play-off iddiasını sürdürdü.

35 puanda kalan Beypiliç Boluspor ise 12. sırada konumlandı. Play-off iddiası bulunmayan Boluspor, kalan haftalada 3 puan kazanması halinde matematiksel olarak ligde kalmayı garantileyecek.

Kırmızı beyazlılar hafta sonunda Bandırma deplasmanında olacak. Mücadele 19 Nisan Pazartesi günü oynanacak. 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.