BOLUSPOR EVİNDE 3 PUAN PEŞİNDE

11/02/2022
11
ŞUB
2022

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak mücadele TRT AVAZ ve Bein Max 2 kanallarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Kocaelispor’u 2-1 ‘lik skorla mağlup eden kırmızı beyazlı ekibimiz Ligin 24. haftasında sahasında Keçiörengücü’nü konuk edecek. Bolu Atatürk Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada hakem Adem Cinek düdük çalacak. Cinek’in yardımcılıklarını Cemal Alpay ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Bahadır olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ligde oynadığı 20 müsabakada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak maç eksiği ile topladığı 27 puanla ligde 10. sırada bulunuyor.

Keçiörengücü ise oynadığı 22 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak topladığı 27 puanla ligin 12. sırasında yer alıyor.

Sezonunun ilk yarısında oynanan müsabakada Boluspor deplasmanda Keçiörengücü’nü 3-0 mağlup etti. Maçın gollerini Bertu ve Kassongo(2) attı.

Boluspor 2. Yarıda oynadığı 2 karşılaşmadan da galip geldi. Tuzlaspor maçı ertelenen kırmızı beyazlı ekibimizde 21. haftayı da Bay olarak geçmişti. Boluspor Sahasında ağırlayacağı Keçiörengücü maçını kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.