BOLUSPOR "ESKİ BAŞKANLARA" VERDİ VERİŞTİRDİ

26/01/2024
26
OCA
2024

Boluspor camiası sabah saatlerinde yaşanan haciz şokunu atlatamazken, kulüpten konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şöyle;

Kulübümüz, bilindiği üzere Trendyol 1. Lig’de çoğu kulübün olduğu gibi çok zor maddi şartlar altında mücadele etmektedir. Göreve geldiğimiz 28 Mayıs 2022 tarihinden bugüne kadarki geçen süreçte eski Başkanların temliklerinin ödemeleri, eski futbolcuların ve eski personellerin ödemeleri gibi benzeri birçok mali sorun ile mücadele etmekteyiz. Dolayısıyla, bugünü ve yarını düşünerek Kulübümüzü hak ettiği yerlere taşımak için mücadele etmemiz gerekirken, maalesef eski Başkanların yarattığı borç yükü ile mücadele etmek zorunda kalmış bulunmaktayız.

Kendi alacaklarını tahsil etmek uğruna, Kulübümüzün tüm gelirlerini görevden ayrılmadan önce kendilerine temlik eden eski Başkanlarımız, bu hassasiyetlerini, kendi dönemlerinde Kulübümüzü altına soktukları büyük borç yükünden kurtarmak adına göstermemişlerdir. Kulübümüzü mali olarak aydınlığa taşımak adına çaba sarf ederken, her yeni gün plan ve programımızda olmayan eski dönemlerden kalan borçlar ile karşı karşıya kalmaktayız.

Bugüne kadar Boluspor’un menfaatleri gereği bu ve benzer konularda hiçbir açıklama yapılmadı, ancak bugün Eski Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’nın döneminde Boluspor forması giyen kaleci Ozan Evrim Özenç (2019-2020)’in Kulübümüz tesislerine haciz memurlarını göndermek suretiyle Boluspor’un kupalarına, takım otobüsüne ve araçlarına yapmış olduğu haciz işlemi bardağı taşıran son damla olmuştur.

Unutulmasın ki, bizler, mevcut yönetim kurulumuz olarak, tüm bu zorluklara rağmen, Kulübümüzü yaşatmak ve hak ettiği yerlere taşımak adına elimizden gelen tüm gayreti ilk günkü inanç ile göstermekten geri durmayacağız.

Ancak, bugüne kadar elini taşın altına koymayarak, yüklü sözleşmeler ve faiz yükü ile Kulübümüzü büyük bir borç bataklığına sürükleyen ve Boluspor Kulübü’nü düşürdüğü bu durumdan üzüntü dahi duymayan eski Başkanların sessizliğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 

9 yorum yapılmış

  • brahim 26 Ocak 2024 • 15:24

    Başkan imkansızlıklar içerisinde B. Sporun başarılı olması için çalışıyor. Birde eski borçları temizlemekle uğraşıyor. Ya insan oturduğu yeri temizlemeden bırakıp gider mi ? Gittiniz. Neden dönüp yardımcı olmuyorsunuz. Sayın eski başkanlar bu sizlerin şerefine yakışıyormu

  • RemziKrc 26 Ocak 2024 • 16:52

    Görev Bolu halkına düşüyor. Boluspor başkanı iken; Boluspor ismini kullanarak devletten-belediyeden yararlanarak elde ettikleri yerlere-işletmelere vb.gitmemeleri-alışveriş etmemeleri kısaca boykot etmeleri gerekir. Boluspor tesislerine bu eski başkanların kulübe ne kadar borç bıraktıkları panolara yazılsın ki; taraftar-Bolu halkı UNUTMASIN.!!!

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 26 Ocak 2024 • 17:34

    DEVLETİ YÖNETENLERDE İŞ YOK.KARAR ALACAKLAR.2 YILDA KULÜBÜN BORCUNU ÖDEMEYEN AMATÖR E DÜŞÜRÜLECEK.ESKİ BAŞKANLAR DA DAHİL BORÇ ÖDEMEYE.TÜRK FUTBOLU ANCAK BÖYLE KURTULUR.(4) BÜYÜKLER DE DAHİL KİMSEYE ACIMIYACAKSIN.

  • Boluspor14 26 Ocak 2024 • 20:13

    Bu çarıkcının Alaattinin yatacak yeri yok .yurt dışında alemlere gittiler..biri Bolusporu biri belediyeyi yedi..adam hiç borç ödememiş..devir ederkende söylememiş ..bak şimdi kendi

  • TARAFTAR 27 Ocak 2024 • 01:46

    Savaş Başkan tamamen haklı, çarıkçı ve abak, Boluspor un parasını har vurup harman savurup kendi reklamlarını yapıp resmen Boluspor a ihanet ettiler ve kaçtılar. Haram zıkkım olsun.

  • NihatErcan 27 Ocak 2024 • 10:07

    Kanunun nizamın olmadığı, uygulanmadığı ülkede, erken kalkan yol alıyor maalesef. Kulübü sömürüp enkazı da Savaş Başkana bırakmışlar, izlenim o yönde. Kimbilir ne vurgunlar yapıldı? Hafızanızı yoklayın, Poepon'un giderken yaptığı açıklamayı bir okuyun derim. Sözleşmelerde yazılan ücretlerde kimlerin ne şekilde payı var, bir futbolcu hangi gizli anlaşmalarla transfer ediliyor? Allah Savaş Başkana kolaylıklar versin, işi çoz zor.

  • Muratsenil 28 Ocak 2024 • 09:12

    HER YIL 100 TRILYON PARA. 30 YILDIR BU LIGDEYIZ 3 KATRILYON PARA GITMIS ELIN ILKOKUL MEZUNU OTURUP KALKMASINI BILMEYEN SIMARIK FUTBOLCULARINA. KAPATIN GITSIN. PARANIZI ALTYAPIYA DIGER SPORLARA TIYATROYA MUZIGE RESIME HARCAYIN.

  • Halilyaman 28 Ocak 2024 • 15:07

    Savaş başkana destek vermek lazım yoksa işimiz çok zor daha kimlerden borç gelecek belli değil

  • Krolu 28 Ocak 2024 • 21:58

    İnşallah bu kötü durumdan Boluspor yönetimi bir an kurtulur aksi halde takımızın kötüye gitmekten düşünmek bile istemeyiz Bolu'nun siyasi ve zengin olan kişiler takımıza neden sahip çıkmamaktalar takımıza eski kalmış borçlar yüzünden zor durumda eskişehir bursa takımların haline düşülecek gibi korku içindeyiz bu durumdan inşallah kurtulur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.