Boluspor Es-Es'le karşı karşıya

22/12/2011
22
ARA
2011

Boluspor'da yeni teknik direktör arayışları sürerken büyük ölçüde anlaşılacağı belirtilen teknik adam Yücel İldiz'e Eskişehirspor'un da talip olduğu belirtildi. Kırmızı Siyahlı takımın teknik direktörü Skibbe'nin Herta Berlin'le anlaştığı iddiaları sonrası Eskişehirspor yönetimi Yücel İldiz'i gündemine aldığı öğrenildi. 

 

Kırmızı beyazlı ekipte Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için düşünülen ilk aday tecrübeli teknik adam Yücel İldiz olurken, Boluspor'un İldiz konusunda rakibi Eskişehirspor oldu. Süper lig ekiplerinden  Eskişehirspor teknik direktör Skibbe'nin Alman ekiplerinden Herta Berlin ile anlaşması üzerine hoca arayışlarında rotayı Yüzel İldiz'e çevirdiği öğrenildi. Alman teknik adam Skibbe'nin Hertha Berlin ile görüşmesi ve söylentileri ayyuka çıkması üzerine toplanan Eskişehirspor yönetiminin, Alman hoca ile yollarını ayırma kararı verdiği ve Teknik Direktörlüğe ise Karabükspor'dan istifa eden Yücel İldiz'i getireceği öğrenildi...

 

Yücel hoca zaman istemişti


Boluspor yönetiminin Cihat Arslan'ın ayrılması üzerine teklif götürdüğü teknik direktör Yücel İldiz kırmızı beyazlı idarecilere "Bana zaman verin" demişti. Karabükspor'u şampiyon yaparak süper lige çıkaran ancak bu sezon yolları ayrılan tecrübeli hocanın süper ligden beklentisinin olduğu, bu yüzden Boluspor'dan zaman istediği belirtilmişti.    

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.