BOLUSPOR BURSA'DA LİGE DÖNÜŞ ARIYOR

16/10/2021
16
EKİ
2021

TFF 1. ligin 9. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Boluspor bu maçtan 3 puanla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra iki ezeli rakip Bursa'da karşılaşacak. Oynadığı 7 maçta 8 puan toplayan ekibimiz 5 puanlı Bursaspor'u deplasmanda yenerek hem rakibi ile aradaki puan farkını korumak hem de düşme hattından az da olsa uzaklaşmak için 3 puan parolası ile Bursa'da kampa girdi. 

YAYIN KANALLARI

Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi Bülent Birincioğlu yönetecek. Karşılaşma TRTSPOR ve Bein 1 Max'dan naklen yayınlanacak.

SON İKİ MAÇLAR

Ev sahibi ekibi Boluspor'un eski teknik direktörlerinden Özcan Bizati çalıştırıyor. Son iki maçından bir puan çıkarabilen Bursaspor ligde oynadığı son maçında sahasında Ankaragücü'ne 4-0 mağlup olmuştu. Boluspor'da son iki maçından sadece 1 puan kazanırken, çıktığı 4 deplasmanda maçın 3'ünde mağlup oldu, birini kazanabildi. 

KARŞILIKLI İSTATİSTİKLER

Bursaspor ise evinde oynadığı 4 maçın 2'sinde yenildi, birini kazanarak bir maçta ise berabere kaldı. Daha önce 57 maçta karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Bursaspor 20 kez galip ayrıldı, Boluspor 15 kez kazandı. 22 maçta ise eşitlik bozulmadı. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.