BOLUSPOR BULDOZER GİBİ...

19/02/2022
19
ŞUB
2022

Spor Toto 1. Ligde Gençlerbirliği ile karşılaşan Boluspor zorlu mücadeleyi kazanarak çok önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Ligde son 4 maçta 10 puan toplayarak iyi bir çıkış yakalayan ekibimiz Gençlerbirliği karşısına Selmani, Abdurrahim, Fethi, Bregu, Gökhan, Roshi, Zahit, Kasongo, Emin, Abdurrahman, Bertu onbiri ile çıktı. Geçtiğimiz haftaki kadroda 3 değişiklik sahada yer alırken, kulübede ise  Bartu, Tugay, Eray, Kemal, Hakan, Arda, Novak, Ali, Berk, Balaj yer aldı. 

İlk yarıda Boluspor rakibine oranla daha istekli görünürken, ekibimizin golü ilk yarının uzatma bölümünde geldi. Maça ilk onbirde başlayan Kabongo Kasongo 45+2'de attığı kafa golü ile Boluspor soyunma odasına 1-0 önde gitti. 

İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen ekibimiz Gökhan Karadeniz'in penaltı golü ile 2-1 öne geçti. Bu dakikada Gençlerbirliği'nde  Muhammet Bayır kırmızı kartla oyun dışında kalırken, kalan bölümlerde oyunu kontrolünde tutan ekibimiz uzatma bölümlerinde aradaki farkı bire düşüren golü kalesinde gol görse de, Berk'in 90+3'de attığı penaltı golü maçın skorunu belirledi. (3-1)

Kırmızı beyazlılar maçı 3-1 kazanarak çok önemli 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. 

SON 5 MAÇTA 13 PUAN

Bu sonuçla ekibimiz punını  34'e yükseltti. Gençlerbirliği ise 30 puanda kaldı. Kırmızı beyazlılar son 5 maçta 13 puan toplayarak Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı. Boluspor 27. haftada Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak.   

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Reşat Onur Coşkunses, Baran Eraslan, Abdullah Uğur Sarı

Beypiliç Boluspor: Selmani (Dk. 61 Bartu Kulbilge), Abdurrahim Dursun, Fethi Özer, Bregu (Dk. 61 Berk Yıldız), Gökhan Karadeniz (Dk. 77 Eray Ataseven), Roshi, Mehmet Zahit Çınar, Kasongo (Dk. 85 Balaj), Emin Bayram, Abdurrahman Canlı, Bertu Alican Özyürek (Dk. 78 Tugay Kacar)

Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman, Tshibola (Dk. 46 Lualua), Metehan Mert, Barış Alıcı, Gökhan Gül, Bieliaiev (Dk. 23 Rahmetullah Berişbek-Dk. 78 Musa Şahindere), Grechyshkin, Eleke (Dk. 69 İlker Karakaş), Ömürcan Artan (Dk. 46 Arda Kızıldağ), Muhammed Bayır, Lima

Goller: Dk. 45 Kasongo, Dk. 76 Gökhan Karadeniz (Penaltıdan), Dk. 90 Berk Yıldız (Penaltıdan) (Beypiliç Boluspor), Dk. 90 Barış Alıcı (Gençlerbirliği)

Kırmızı kart: Dk. 75 Muhammed Bayır (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Dk. 36 Mehmet Zahit Çınar, Dk. 72 Kasongo (Beypiliç Boluspor)

 

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.