BOLUSPOR BU PROGRAMDA MASAYA YATTI

24/07/2019
24
TEM
2019

Boluspor başkan yardımcısı ve hukuk işleri sorumlusu aynı zamanda Bolu Belediyespor kulübünün çiçeği burnunda başkanı Avukat Sinan Barut her iki takımdaki tüm gelişmeleri son durumu Sporun Merkezinde açıkladı. Editörümüz Vedat Özkan'ın hazırlayıp sunduğu Sporun Merkezinde bir çok bilenmeyen sorulara cevap veren Barut önemli açıklamalar yaptı.  

Boluspor'un yeni bir yapılanmaya gittiğini belirten Barut transferlerin devam ettiğini, önemli kaynak arayışlara girdiğini belirtti.  Bolu Beleidyespor'da 3 milyon TL olan borcun yapılan tasarruflarla erimeye başladığını da belirterek, 2900 lisanlı sporcu sayısını daha yukarılara taşımak istediklerini ifade etti. 

"FATİH METİN BAKANIMIZ VARKEN GÖLCÜK'TE SIKINTI OLMAZ"

Gölcük'ün yeniden Milli parklara devrolacağı dedikodularına da yanıt veren Barut "Fatih Metin bakanımız varken bu konuda sıkıntı yaşamayız. Kendisi bizim en büyük güvencemiz" dedi.

"VALİMİZ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ" 

Vali Ahmet Ümit ile Belediye başkanı Tanju Özcan'ın Boluspor'a kaynak arayışında kendilerine çok destek olduklarını belirten Barut "Sağolsunlar onlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Boluspor için çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.  

VOLEYBOL, BASKETBOL HOKEY

Bayan voleybol takımının yeni sezonda daha güçlü olacağının altını çizen Barut, Hokey takımının Avrupa haklarının başka bir kulübe verilme olasılığının olmadığını sözlerine ekledi. Barut Basketbol takımını daha yerel hale getirmeye çalışacaklarını da sözlerine ekledi.  

Boluspor ve sporla ilgili bir çok konuya değinen Boluspor başkan yardımcısı Sinan Barut'un katıldığı Sporun Merkezi programını tamamını izleyebilirsiniz.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.