BOLUSPOR BODRUM'U UZATMADA YIKTI (2-1)

28/10/2023
28
EKİ
2023

Trendyol 1 lig 10. hafta maçında Boluspor sahasında ligin etkili ekiplerinden Bordum FK'yı ağırladı. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan ekibimiz 2 yarıda ve uzatmalarda bulduğu iki golle çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ligde geçtiğimiz hafta Giresun deplasmanında aldığı 3puanın morali ile saha çıkan ekibimizin ilk onbirinde Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Naby, Onur, Landel, Hakan, Oko, Furkan, Ercan yer aldı. Kulübede ise İsmail, Kubilay, Bettaieb, Safa, Camara, Mustafa, Batuhan, Kerem, Diarra, Arda teknik direktör Yalçın Koşukavak'tan daha sonra görev bekleyen isimler oldular. 

Maçın ilk yarısında istediği gibi bir futbol ortaya koyamayan Boluspor 37. dakikada eski futbolcusu Kenan Özer'in golüne engel olamadı ve kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayınca soyunma odasına 1-0 geride gitti. 

İkinci yarıya daha iyi başlayan Boluspor Berk'in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topu Onur Ulaş kafa ile rakip filelere gönderirken ekibimiz skorda eşitliği yakalamayı başardı. Bu golden sonra iki ekipte rakip kalede pozisyonlar üretmeye çalışsalarda Boluspor tabelayı uzatmanın ilk dakiaksında değiştirdi. Maçın 90+1'inci dakikasında sağ kanattan Safa'nın kullandığı köşe vuruşunda Naby Oulare kafa ile topu Bodrum FK filelerine gönderirken ekibimiz çok önemli mücadeleden 3 puanla ayrıldı. 

Bu sonuçla Boluspor ikinci kez arka arkaya galibiyet elde ederek puanını 12'ye yükseltti. Bordum FK ise 17 puanda kaldı. Ekibimiz haftaya deplasmanda Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. 

Stat: Atatürk

Hakemler: Ayberk Demirbaş, Gökmen Baltacı, Suat Güz

Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Posmac, Oğuz Kağan Güçtekin (Dk. 90+3 Mustafa Şengül), Berk Yıldız, Oulare, Onur Ulaş, Landel (Dk. 80 Diarrassouba), Hakan Bilgiç, Oko (Dk. 80 Bettaieb), Furkan Demir, Ercan Coşkun (Dk. 87 Camara)

Bodrum FK: Sousa, Celustka (Dk. 67 Süleyman Özdamar), Samet Yalçın, Kenan Özer (Dk. 77 Balde), Eren Albayrak, Haqı Osman (Dk. 65 Celal Dumanlı), Üzeyir Ergün, Mohammed, Ali Aytemur, Gökdeniz Bayraktar, Burak Çoban (Dk. 89 Omar İleri)

Goller: Dk. 37 Kenan Özer (Bodrum FK), Dk. 54 Onur Ulaş, Dk. 90+1 Oulare (Boluspor)

Sarı kart: Dk. 30 Kenan Özer (Bodrum FK), Dk. 74 Onur Ulaş (Boluspor)

GOLLERİ İZLEYİN.... 

 

3 yorum yapılmış

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 28 Ekim 2023 • 19:00

    MEMLEKETİMİN TAKIMI EFELER 09 A ÜZÜLDÜM.BOLUSPOR A SEVİNDİM.İNŞALLAH BOLUSPOR LİGDE KALIR.EFELER 09 2.LİGE ÇIKAR.

  • Kokrolu 28 Ekim 2023 • 19:38

    Çooook güzel olduu Ankarada da takımımızın yanındayız inşallah moralli ve motive çıkacağımız maçta gençleride yıkarsak herşey çok daha güzel olur sonraki haftalar stadımızda dolmaya başlar

  • eko 30 Ekim 2023 • 13:44

    sahada bodrumu yendirmemk için uğraşan bi emek hırsızı vardı hırbo kaleci topu 30 cem içerden çıkarıyo bunu nettttt gördü ikinci pozisyonu öne alıp faul verecekti bakın war la konuşmalarına ama faul verdim ama faul verdim iki cümlesinden biri bu bu boluspor düşmanı ne zaman maçımızı yönetse böle skandal hareketleri var kardeşim seyirciolarak bu hırtlara gereken tepkiyi koymalıyız bolu dingonun ahırımı buz gibi golü yiyecekti nerdeyse sağ taraftaki kel yan

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.