BOLUSPOR BODRUM'DAN ELİ BOŞ DÖNÜYOR

05/11/2022
05
KAS
2022

Spor Toto 1. Ligde iyi sonuçlar alarak zirveyi zorlayan Boluspor 12. hafta maçında Bodrumspor'a 1-0 mağlup oldu. Beklenenin üstünde bir performans göstererek zirve hesapları yapan ekibimiz evinde henüz kaybetmeyen Bodrumspor'un 62. dakikada attığı gole karşılık veremedi ve mücadeleyi ev sahibi ekip tek golle kazanmasını bildi.

Bu sezon deplasmanda ilk kez kaybeden kırmızı beyazlılar, 8 hafta sonrada ligdeki ikinci mağlubiyetini almış oldu. Boluspor sahaya Çağlar, Tugay, Kayamba, Bregu, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Ozan, Bülent onbiri ile çıktı.

Maçın tek golünü 62. dakikada Süleyman kaydetti. Zaman zaman temponun arttığı maçta Boluspor her ne kadar topun daha çok sahibi olsa da ev sahibi ekip Bodrumspor'un pozisyonları kaşrılaşmada daha fazlaydı. Kırmızı beyazlı ekibimizde yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken, temsilcimiz Bodrumspor'un 62. dakikada attığı gole karşılık veremedi ve maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. 

Karşılaşmada oyunda kaldığı sürede etkili olamayan Bregu ve ilk yarının ortalarında oyuna girmesine karşılık oyuna hiçbir katkı veremeyen Melih Okutan bu sezon taraftara saç baş yoldururken, takımımızda Olare ve Kayamba oynadıkları futbolla taraftarlardan alkış aldılar.

Bodrumspor Teknik Direktör İsmet Taşpınar tarafından sahaya; Ali Türkan, Süleyman Özdamar, Üzeyir Ergin, Onur Akbay, Erkan Değişmez, Samet Yalçın, Süleyman Güneş, Recep Aydın, Kenan Özer, Adis Jahocic ve Cenk Şen isimleriyle çıktı.

Maç önünde yayıncı kuruluşa verdiği açıklamada ön alan baskısıyla oyun planını kurduklarını söyleyen Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar sahaya; Çağlar Şahin Akbaba, Oulare, Onur Ulaş, Hakan Bilgi, Bülent Cevahir, Tugay Kaçar, Gökhan Karadeniz, Landel, Kayamba, Bregu ve Ozan Papaker on biriyle çıktı.

Gökhan Alsan’ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı takımımızda yedek kulübesinde 6 kişilik dar bir kadroyla yer alırken, kulübede Selmani, Balde, Arda, Burak, Melih ve Posmac forma şansı bekleyen isimlerdi.

Karşılaşmanın ilk 18 dakikanın en net pozisyonunda Bodrumsporlu Recep’in ortasında Jahoviç’in vuruşunda Naby topu çizgiden çıkartarak golü önledi.

Karşılaşmanın 28’nci dakikasında sakatlanan kaptanımız Gökhan Karadeniz oyuna devam edemeyince zorunlu oyuncu değişikliği yapan Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar oyuna Melih Okutan’ı oyuna dahil etti.

Her iki takımın karşılıklı ataklarla tamamladığı İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.


Takımlar karşılaşmanın ikinci yarısına, ilk yarıyı tamamladıkları kadrolarla çıktılar.

Dakika 52: Duran topta bu dakikada Bodrumspor golü buldu. Süleyman Güneş’in asistin topla buluşan Süleyman Özdamar topu ağlarımızla buluşturarak maçta Bodrumsporu 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası Samet ile Oulare’nin arasında yaşanan gerginlik sonrası saha bir anda karıştı. Karşılaşmanın orta hakemi Turgut Doman, sahada yaşanan gerginlik sonrası Dyorex Boluspor Sportif Direktörü Adem Alkaşi’ye kırmız kart gösterdi.

Dakika 57: Savunmamızın arkasına sarkan Kenan Özer topu ağlarımıza gönderdi. Gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Karşılaşmanın 61’nci dakikasında üç değişiklikle oyuna müdahalede bulunan Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar oyuna; karşılaşmada etkili olamayan Ozan Papaker’in yerine Balde, Bregu’nun yerine Arda Köksal’ı ve oyuna ilk yarıda giren Melih Okutan’ın yerine de Burak Asan’ı sahaya aldı.

Maçın 66’ncı dakikasın Kayamba ile yakaladığımız pozisyonda yaptığı orta auta giderken maçı anlatan TRT spikerinin bile pozisyonda el olduğunu ve VAR’ın devreye girmesi gerektiğini söylemesine rağmen VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu pozisyonda devreye girmedi.

Dakika 72; Bodrumspor’da Jahoviç’in yerine Bahadır Erol, Recep Aydın’ın yerine de Celal Dumanlı oyuna girdi.

Dakika 76: Geliştirdiğimiz atakta ceza sahasında topla buluşmak için hareketlenen Balde yerde kaldı. Penaltı kararı için gözler maçın orta hakemi Turgut Domana çevrilirken, VAR’dan da uyarı gelmeyince oyun devam etti.

Karşılaşmanın 83’ncü dakikasında Bodrumspor’da Kenan Özer’in yerine Ali, Üzeyir’in yerine de Yekta Kurtuluş, takımımız da aynı dakikada Landel’in yerine Posmac oyuna girdi. 

Maçın orta hakemi Turgut Doman ve VAR Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu’nun özellikle ikinci yarıda verdikleri ve vermedikleri tartışmalı kararlarla maçın önüne geçtikleri karşılaşmanın ikinci yarısında; Kayamba'nın vuruşunda rakibin eline çarpması, Balde ve Onur Ulaş'ın yerde kaldıkları pozisyonlarda VAR sessiz kaldı.

Karşılaşma Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Bu sonuçla Bodrumspor puanını 21 yaparken, Boluspor 19 puanda kaldı. 

Stat: Bodrum İlçe

Hakemler: Turgut Doman, Gökmen Baltacı, Nurettin Dinçer Demir

Bodrumspor: Ali Türkan, Erkan Değişmez, Süleyman Özdamar, Samet Yalçın, Kenan Özer (Dk. 84 Yekta Kurtuluş), Süleyman Güneş (Dk. 67 Erdem Çetinkaya), Jahovic (Dk. 73 Celal Dumanlı), Üzeyir Ergün (Dk. 84 Ali Aytemur), Onur Akbay, Cenk Şen, Recep Aydın (Dk. 73 Bahadır Erol)

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Tugay Kacar, Kayamba, Bregu (Dk. 61 Burak Asan), Gökhan Karadeniz (Dk. 30 Melih Okutan-Dk. 62 Arda Köksal), Oulare, Onur Ulaş, Landel (Dk. 85 Posmac), Hakan Bilgiç, Ozan Papaker (Dk. 61 Balde), Bülent Cevahir

Goller: Dk. 52 Süleyman Özdamar (Bodrumspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Kenan Özer (Bodrumspor), Dk. 47 Bregu, Dk. 90+5 Oulare, Dk. 90+5 Kayamba (Dyorex Boluspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.