Boluspor bir puana razı oldu (0-0)

02/03/2014
02
MAR
2014

PTT 1. ligde son iki haftada aldığı iki galibiyetle biraz daha rahat bir nefes olan Boluspor 28. haftada sahasında oynadığı Şanlıurfaspor ile oynadığı maçta golsüz berabere kalarak bu haftayı 1 puanla kapattı ve puanını 28'e yükseltti.

Bucaspor ve Ankaraspor galibiyetleri ile düşme potasından az da olsa uzaklaşan Boluspor bu hafta sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaştı. İlk yarı oldukça iyi oynayan ekibimiz 3-4 net pozisyondan yararlanamazken kırmızı beyazlılar 2. yarı aynı başarıyı gösteremedi. Konuk ekip ikinci yarıda oyunu kontrolü altında tutarken, 90 dakikada gol sesi çıkmadı.  

Bu sonuçla Boluspor  28 puana yükselirken, Urfaspor 34 puana yükseldi. Kırmızı beyazlılar haftaya deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak.

 

Boluspor teknik direktörü Engin Korukır Şanlıurfaspor karşısında Atacan, Zlatkov, İskender, Adem, Dimitrov, Hakan, Dixon, Emre, Alican, Alp ve İsmail Haktan onbiri ile sahada yer alırken rakip takım Şanlıurfaspor ise Fevzi, Mehmet, Youssef, Onur, Abdulhamit, Volkan, Simon, nder, Mustafa, Dilshod, Onur onbiri ile mücadele etti.

Karşılaşmaya Boluspor başlarken ilk dakikalarda topa daha çok sahip olan takım Şanlıurfaspor görüntüsü vardı. İlk on dakikalık bölümde orta alanda geçen oyunu orta alanda derinlemesine sol açığa Alican’a aktarılan topla oyun hareketlendi. Alican önünde topu bulması ile direk kaleye yöneldi. Arkada İsmail ve İskender olmasına rağmen keleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert şutu auta çıktı. Bu pozisyonla Boluspor biraz hareketlenirken orta alanda topa sahip olmaya çalışan taraf oldu. Bu pozisyonla Boluspor rakip kaleye yüklenirken özellikle soldan geliştirdiği ataklar tehlike yarattı. Rakip takım özellikle Youssef ile Boluspor kalesinde pozisyon bulmaya çalışsa da ilk onbeş dakikalık sürede başarılı olmadı.  Boluspor karşılaşmanın en net pozisyonunu İskender Alın ile 19’uncu dakikada yakaladı. Orta alanda Dimitrov’un şık hareketleri ile topu kazanması ile İskender Alın’a aktarması sonucu İskender şık hareket ile ceza sahasına kadar girdi. Arka direkte İsmail Haktan odabaşı beklerken kalecinin dibine kadar giren İskender’in şutu direkten dönerken mutlak bir golden olmuş olduk. Boluspor’un adeta gol kaçırma yarışına girdiği dakikalarda Emre Kılınç boş kaleye göndermek yerine vurduğu top auta çıktı. Sağ açıktan İsmail rakibinden topu çalarken ceza sahasına kadar girdi. Arka da bekleyen Emre Kılınç’a topu aktarması ile topun gelişine vuran Emre’nin şutu dışarı çıktı. Adeta boş kaleye atamadı yorumlarının yapıldığı pozisyonla Boluspor bil golden daha oldu. İlk yarının son anlarında İsmail’in ortasına içerde bekleyen İskender ve Emre topa dokunamayınca Boluspor mutlak bir golden daha oldu. İlk Yarıda Boluspor’un ortaya koyduğu oyun alkış alırken göze hoş gelen futbol umut verdi.

İkinci yarı başlaması ile birlikte ilk pozisyonu Boluspor yakalarken İsmail Haktan Odabaşı&rs

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.