BOLUSPOR BAYRAM SONRASI TOPLANACAK

29/06/2023
29
HAZ
2023

Spor Toto 1. ligde yeni sezon hazırlıklarına bayram sonrası başlayacak olan kırmızı beyazlılar ilk etap kamp çalışmaları için "Bismillah" diyecek.

08 Haziran 2023'de olağanüstü kongresini gerçekleştiren ve aday çıkmayınca başkan Savaş Abak ve yönetimin devam kararı aldığı Boluspor Kurban Bayramı sonrası ilk etap kamp çalışmalarına tesislerde gerçekleştirecek. Bayramın 3. günü tesislerde bayramlaşacak olan kırmızı beyazlılar yeni teknik direktör Turgay Altay yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Mevcut kadronun yanı sıra yeni transferlerinde kamp dönemi içinde takıma katılarak takımla çalışmalar başlamaları bekleniyor. 

EKONOMİK SORUNLAR VE PİYASANIN ŞARTLARI

Sezon başı 8-9 transfer yapacak olan Boluspor'un bu süreçte piyasanın hareketli olması ve kulüpteki ekonomik sıkıntılar nedeni ile imzalarda aceleci davranmayacağı öğrenildi.   

BAYRAMLAŞMA 3. GÜN 

Boluspor ayrıca yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı münasebetiyle 30 Haziran 2023 Cuma günü (Bayramın 3. Günü) saat 16.30'da kulübümüzde bayramlaşma töreni yapılacaktır. Tüm Boluspor sevdalıları davetlidir" ifadelerine yer verildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.