Boluspor Basketbol Düzce Belediyeyi deplasmanda yıktı

28/10/2013
28
EKİ
2013

Boluspor Basketbol takımı sezonun ilk maçını bölgesel ligde Düzce deplasmanında  Düzce Belediyespor ile karşılaşırken Kırmızı beyazlılar son saniyelere kadar maçı bırakmayıp karşılaşmanın sonunda galibiyeti alan taraf oldular. 

Bölgesel Basketbol ligi bu hafta oynana karşılaşma ile start aldı. Ligin ilk maçını deplasmanda Düzce Belediyespor ile karşılaştı. Boluspor sahaya istekli arzulu çıkarken ilk dakikalar karşılıklı basketlerle geçildi. Karşılaşmada ilk 5 dakikalık bölümde ilk gez  12-14 öne geçtik. Daha sonraki bölümlerde ise karşılıklı basketler her iki taraftan da gelirken, maç uzun süre berabere gitti ve  Boluspor ilk periyodu 19-22 önde tamladı.

İkinci çeyreğe  Düzce Belediyespor hızlı başladı. Arka arkaya atılan basketler ile ev sahibi ekip farkı biraz açtı ve  Atalay hoca 28-22 geriye düşünce maçtaki ilk molasını aldı. Boluspor uzun süre basket atamayınca karşılaşma bir ara 32-22 olurken ekibimiz 10 sayı geriye düştü. Düzce Belediyespor dış şutlarla başarılı olurken, Kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci çeyreği de 43-34 geride tamlayıp 9 sayı farkla soyunma odasına gitti.

İkinci yarının başlaması ile Boluspor Basketbol takımının güçlü savunması Düzce Belediyespor'un sayı yapmasına engel olurken, attığımız sayılarla bu çeyrek 58-53 Düzce Belediye üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kırmızı Beyazlılar son periyotta ise sahaya ağırlığını koyarak artık galibiyet maçın son bölümlerine doğru maçı 67-65'e taşıdı ve 2 farkla öne geçti.

Karşılaşmanın son 8 saniyesinde 70-72 önde olan Boluspor  ev sahibi ekibin son saniye basketboluna engel olmadı ve maç 72-72 sona erdi. Uzatma bölümlerine yine iyi başlayan kırmızı beyazlılar karşılaşmayı 84-80 kazanırken ligin ilk maçından galibiyetle ayrılmasını bildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.