BOLUSPOR BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

02/06/2022
02
HAZ
2022

Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüpte basın mensupları ile bir araya geldi.

Boluspor Başkan Yardımcısı Kamuran Avcı’nın önderliğinde düzenlenen kahvaltıya Başkan Savaş Abak, Başkan Yardımcıları Hakan Özsoy, Şahin Ertem, Futbol Şube ve Transfer Komitesi Üyeleri Kaan Semercioğlu, Mahmut Çimender ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından söz alan Boluspor Başkan Yardımcısı Kamuran Avcı, basın mensuplarını bilgilendirdi.

Avcı; “Medya ayağında ben şahsım adına, arkadaşlarım adına sizden de destek bekliyoruz. Bu desteklerin başlıkları şöyledir. Transfer komitesi bir transfer yapmaya çalışıyorken, dedikodudan haberi almayıp paylaşmazsanız, bu süreçte bizim elimizi daraltmazsanız, çok sevinirim. Bilgilerin doğruluğunu teyit ederseniz, biz sizlerden bilgi saklaması yapmayacağız. Elbette bilgileri paylaşacağız ama bir görüşme, bir planlama içindeyken futbolcunun ismi medyada çıktığı an farklı boyutlarla görüşmemiz devam ediyor. Fiyat artışı oluyor. Başka menajerler devreye giriyor. Başka kulüpler devreye giriyor ve zorlaşıyor. Bu konuda cidden sizlerden hassasiyet bekliyoruz. Çünkü sonuçta biz Boluspor’un 1 TL’si bile ziyan olsun istemeyiz. Onun için ince eleyip, gerçekten süreci sık dokuyoruz” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarından her konuda destek beklediklerinin altını çizen Avcı; “İşte Başkanımız gelir gelmez hemen Hoca işini bitirdik. Camiamıza hayırlı olur inşallah. Sait Hoca bizim bildiğimiz Bolu’yu bilen kamuoyunda Bolu’nun da yakinen tanıdığı bir insan. Ben, bizim kimliğimize bizim şuan ki durumumuza sanırım en iyi hocayı, en uygun hocayı transfer ettik diye düşünüyorum. En iyisini yapma gayretindeyiz. Biz Boluspor’un 1 TL’si çar çur olmasın gayreti içerisindeyiz. Bu kadar zor bir dönemde, maddi olarak ülkenin de ciddi sıkıntı olduğu dönemde 34 tane adam çıktı, biz bu problemi göğüsleriz, biz bu problemin altından çıkarız dedik ve yola çıktık. Hiç endişeniz olmasın. Biz bu yükün altından çıkarız. Sizden medyadan ricamız. Bizim yanımızda olmanız, bize destek olmanız. Yanlışlarımız olabilir, eksiklerimiz olabilir, kusurlarımız olabilir. Birbirimizi tanıyoruz. Sohbetler edeceğiz. Bizi uyarın. Yanlışlarımız varsa bize söyleyin. Bilerek, bilinçli bir şekilde hiç kimse burada yanlış yapmaz. Bunu bilmenizi isterim. Böyle bir niyetle yola çıktık” dedi.

“Taleplerinizi bize iletirseniz, biz sizin talepleriniz doğrultusunda planlama yaparız”

Basın mensuplarının talep ve önerilerini de dikkate alacaklarını ifade eden Avcı; “Röportajlar, profesyonel takımın süreci içerisinde tesislere girmemek gibi bir durum olmuş. Birbirimizin kurallarına, birbirimizin sınırlarına saygı göstereceğiz. Taleplerinizi bize iletirseniz, biz sizin talepleriniz doğrultusunda planlama yaparız. Elbet profesyonel takımda futbolcuların, hocanın isteği doğrultusunda röportaj dönemlerimiz olur. Biz o konuda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız. Orada basının tabi ki ekarte etmeden, basınla beraber, çünkü bizim sokaktaki sözümüz sesimiz basın. Bu yüzden de sizlerden yardım bekliyoruz. Nasıl bu insanlar bu kulübün için biz başarılı olmak için geldiysek, var olan sıkıntıları bile bile göğüs germeye çalışıyorsak, sizde Boluspor sevdasıyla elinizden geleni yapacaksınız. Ona da inanıyorum. Bu denli bir hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Medyanın sıkıntısını biliyorum. Tesislerle alakalı giriş-çıkışlarla alakalı bir planlama içindeyiz. İnşallah onu da yakın zamanda yapacağız. Tesislere giriş-çıkışlar daha kontrollü, daha sağlam ve daha planlı olacaktır. Statta medyanın bölümünde sıkıntılarımız var. Başkan bey onu biliyor. Kendisine ilettik. Bu konuyla ilgili yakın zamanda bir çalışma yapacağız. İnşallah maçlarımız başlayana kadar bizde orada o düzeni kurmuş olacağız. İnşallah daha güzel, rahat edebileceğimiz bir stat haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Kaç tane medya Bolu’da, Boluspor maçına gelmek istiyorsa onu da inşallah çözeceğiz”

Boluspor kulübü Basın, Medya, İletişim ve Akreditasyon Sorumlusu Kamuran Avcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği ile görüşülüp akreditasyon konusunda bilgi alacaklarını ifade ederek sözlerini şöyle noktaladı: “Tabi ki bizde hocanın planlaması doğrultusunda basın ile iç içe olacağız Allah’ın izniyle. Niyetimiz, hedefimiz o. Röportajlarda olacak. O samimi ortamı, o aile ortamını oluşturmaya çalışıyoruz Bolu’da. Çok şükür geldiğimizden beri kamuoyunda çok güzel bir takdir görüyoruz. O bizim hoşumuza gidiyor. İnşallah doğrusunu yapmaya çalışacağız. TSYD ile gazeteciler arasındaki bir durum. Biz bu işin içerisine gireceğiz. Burada medya ayağında statta maç izlemek isteyen arkadaşlarımızın listesiyle beraber TSYD ile görüşmelerimizi yapıp, akreditasyon noktasında da gereken neyse, kaç tane medya Bolu’da, Boluspor maçına gelmek istiyorsa onu da inşallah çözeceğiz. Öbür türlü aksi takdirde biz zaten statta olmuş olacağız. Medya da her kim gelmek isterse o maça biz orada onun stat girişini, akreditasyonunla resmiyetini yapacağız inşallah. Kimseyi dışarıda bırakmayacağız.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.