BOLUSPOR BANDIRMASPOR'U 2-1 MAĞLUP ETTİ

20/01/2024
20
OCA
2024

Trendyol 1. ligde Boluspor ligin 19. haftasında Boluspor sahasında konuk ettiği Bandırmaspor'u 2-1 mağlup etti. Ekibimizin gollerini Posmac ve Bettaib atarken Bettaib'in attığı gol oldukça tartışıldı. Bu sonuçla play-of yolunda ekibimiz Boluspor, Bandırmaspor ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Ligin 19. haftasında Boluspor Bandrmaspor karşısına Çağlar, Posmac, Oğuz, Naby, Onur, Isgandarlı, Tunahan, Avramovski, Batuhan, Diarra, Anıl onbiri ile çıktı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak hücum hattında 4 yeni transferi bu karşılaşmada sahaya sürdü. 

GOLÜMÜZ UZATMADA GELDİ

Maça konuk ekip etkili başlasa da Boluspor dengeyi çabuk kurdu. İlk devrenin genelinde iki takımda rakip kalede etkili olamazken, Boluspor'un rakibine oranla üstün olduğu ilk yarıda ekibimiz golü Posmac ile 45-1'de buldu ve soyunma odasına 1-0 önde gitti.

BİR PENALTIMIZ GÜME GİTTİ

İkinci yarıda yine orta saha mücadelesi halinde geçen maçta ekibimiz Bandırmaspor'a pozisyon vermezken, rakip kalede zaman zaman kontra ataklarla şans yakalamaya çalıştı.  Bu devrede Boluspor'un mutlak bir penaltısı hem maçın hakemine, hem de Var'a takılınca ekibimizin farkı ikiye çıkarma şansı elinden alındı. 

SON BÖLÜMLER FİLM GİBİ OLDU

Maçın son bölümleri ise oldukça ilginç anlar yaşandı. Bir hava atışı sonrası Posmac'ın ileriye gönderdiği topu Bettaib filelere gönderdi. Bu gol sonrası konuk ekibin itirazları sonrası Boluspor rakibin kendi filelerine gol atmsaına izin verdi ve skor 2-1 oldu.  

Kalan bölümlerde başka başka gol olmayınca kritik maçı ekibimiz Boluspor 2-1 kazandı ve haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonuçla Boluspor puanını 26 yaparken, Bandırmaspor 30 puanda kaldı. 

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Fatih Tokail, Kemal Elmas, Serdar Osman Akarsu
BOLUSPOR: Çağlar Şahin Akbaba- Anıl (Dk.46 Kubilay), Oulare, Posmac, Onur, Batuhan (Dk. 46 Ercan), Diarrasouba, Avramovski, Oğuz Kağan (Dk.90+4 Tolunay), Tunahan (Dk.68 Bettaieb), Isgandarlı (Dk.85 Hüsamettin)
BANDIRMASPOR: Gkelios- Rahmetullah (Dk.77 Mustafa), Sergen, Batuhan, Mücahid, Emirhan, Soukou (Dk.84 Emre), Levent, Foor (Dk.61 Doğan Can), Metehan (Dk.61 Jozefsoon), Djitte
GOLLER: Dk.45 Posmac, Dk. 90+7 Bettaieb (Boluspor)- Dk. 90+10 Mustafa (Bandırmaspor)
SARI KARTLAR: Batuhan, Oulare (Boluspor), Emirhan (Bandırmaspor)

3 yorum yapılmış

  • ayhanbayrampasa 20 Ocak 2024 • 18:52

    hakem kritik yerlerde faol taş verdi bu hakemler tafafsız olmalı 3 pun iyi geldi

  • Levent 20 Ocak 2024 • 19:16

    Ligin ilk yarısına göre daha iyi bir Boluspor vardı. Bariz Penaltımız verilmedi. Attığımız ikinci gole Bandırma saçma bir şekilde itiraz etti. İkinci saçmalık onlara gol hediye etmemiz oldu. Onlar oyunu durdurmadıkı topu onlara verelim.Haklılığımızı savunmalıydık.

  • HakanAkman 22 Ocak 2024 • 19:01

    Eğer gerekli takviyeler yapılmaz ise play of ham hayal zaten play of kalınsada sonuç alınamaz , Landel in boşluğu doldurulmaz , en azından ortlama bir santrafor alınmaz ise ligde kalmak bile zor olabilir.Emeğine ve çabasına saygı duyduğumuz sayın başkan ve yöneticilerin bu durumu değerlendirmesini ve zar transferi dediğimiz son transferleri gözden geçirmesini dilerim.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.