BOLUSPOR BALIKESİRSPOR MAÇ ÖNCESİ

08/01/2022
08
OCA
2022

Boluspor Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında ikinci yarının ilk maçında Balıkesirspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 16.00’da başlayacak mücadele TRT Spor ve Bein Max 1 kanallarından naklen yayınlanacak.

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının son haftasında deplasmanda Altınordu’ya 2-1 mağlup olan kırmızı beyazlı ekibimiz İkinci devrenin ilk maçında sahasında Balıkesirspor’u konuk edecek. Bolu Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge’nin yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Ferdi Karadoruk yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ozan Ergün olacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ilk yarıda ligde oynadığı 18 müsabakada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak ilk devreyi topladığı 21 puanla 14. sırada tamamladı. Bu sezon ligde kötü gidişatını sürdüren Balıkesirspor ise ilk yarıda oynadığı 18 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 14 mağlubiyet alarak topladığı 8 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Boluspor ligde oynadığı son 4 maçta 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. İkinci yarıya galibiyetle başlamak isteyen ekibimiz ligin son sırasında yer alan Balıkesirspor maçına galibiyet parolası ile çıkacak.

Boluspor ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.