Boluspor aradığını Mili Piyango'da buldu

03/12/2013
03
ARA
2013

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 1.Grup’ta mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, Serdar Hot’un takımdan ayrılmasından sonra geçtiğimiz sezon Ankara Milli Piyango takımında forma giyen Mustafa İlkay Okay ile sözleşme imzalandı.

 

Sezon başında yaptığı transferle bu sezon 2.Ligi hedefleyen Boluspor Basketbol Takımı, ligde dörtte dört yaparak yoluna devam ederken, kadrosuna yeni bir ismi daha kattı. Transfer görüşmelerini sürdüren Boluspor Basketbol Şubesi, geçtiğimiz sezon Ankara Milli Piyango Basketbol Takımı’nda forma giyen 2.02’lik Mustafa İlkay Okay’la anlaştı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel, Basketbol Şubesi Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu ve basın mensupları katıldı.

 

YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ

 

Transfer görüşmeleri sonrası yeni bir oyuncuyla anlaşarak kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, “Bugün tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncuyu daha kadromuza katıyoruz. Kadromuza 1-2 oyuncu daha takviye yapacağımızı söylemiştik. Bu oyuncularımızı da yavaş yavaş kadromuza katıyoruz. Şuanda Mustafa İlkay Okay kardeşimizle anlaşmaya vardık. Basketbolda play-off için hedefimize adım adım gidiyoruz. Bir oyuncuyla daha görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer şartlarımız uyuşur ise onu da ilerleyen günlerde kadromuza katacağız. Ligin başında kapanacak denilen takım şuanda 4’te 4 yapmış durumda. Bundan sonrada yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bununla ilgili olarak emeği geçen teknik kadroya ve Basketbol şubesi yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

BOLUSPOR’A KATKI YAPMAYA GELDİM

Boluspor Basketbol takımının 2.02 boyundaki yeni transferi Mustafa İlkay Okay da mutlu olduğunu söyleyerek “Öncelikle bana ve Boluspor’a hayırlı olsun. Boluspor’a geldiğim için mutluyum. Kapanma yada kapanmama gibi sorunları yöneticilerimiz bilir, onlardan zaten gerekli açıklamaları yaptılar. Boluspor’un hedefi 3.ligden 2.lige çıkmak. Ve daha sonrada gerekirse 1.lige çıkmak. Boluspor büyük bir camia. Yerlerinin burası olmadığını düşünüyorum. Bende bu hedef için geldim. Hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah mutlu sona sezon sonu ulaşırız. Geçen sene 2.ligin ucundan dönülmüş ama bu sene bunu başaracak güç ve kaliteli hocamız ve takımımız var. Boluspor’un hedeflerine laik olacağıma inanıyorum. Takımda tanıdığım arkadaşlarım var. Diğer zamanlarda da diğer arkadaşlarımla kaynaşıp Boluspor’u hak ettiği 2.lige çıkartacağız” diye konuştu.

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.