Boluspor ara transferde 2. imzayı attırdı

13/01/2014
13
OCA
2014

Boluspor Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor’un tecrübeli sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi’yi kadrosuna kattı. Adem Boluspor’la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor transfer komitesi Mustafa Kayabaşı'ndan sonra ikinci transferini de yaptı. Transfer komitesi, uzun görüşmeler sonrası Spor Toto Süper Lig ekibi Elazığspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi ile anlaşma sağladı. Boluspor tesislerinde tecrübeli oyuncusu Adem Alkaşi için imza töreni düzenlendi.


KOPARAN “BOLUSPOR İÇİNDE HAYIRLI OLUR”


İmza töreninde bir konuşma yapan Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan “Öncelikle  Adem Alkaşi’yi biliyorsunuz, Süper Lig tecrübesi olan bir kardeşimiz. Birkaç haftadır görüşüyorduk kendisiyle, nasip bugüne oldu. İnşallah kendisi içinde Boluspor içinde hayırlısı olur. 1,5 yıllık bir anlaşma yaptık. Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Dediğim gibi Süper lig tecrübesi var ve bizim ligi de iyi tanıyor. İstikrarlı bir oyuncusu her sene yaklaşık 30 maçın üzerinde maçı var. İnşallah Boluspor için hayırlı uğurlu olur” dedi.


ALKAŞİ “BOLUSPOR’UN 50.YIL İÇİN OLMAK İSTEDİM”


Boluspor’la 1,5 yıllık anlaşma sağlayan tecrübeli sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi, Boluspor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Boluspor'u hak ettiği yere getirmek istediklerini açıklayan Adem Alkaşi “Benim için iyi niyet çok önemliydi. Hocalarımızın ve yöneticilerimizin bana göstermiş oldukları ilgi ve alaka beni çok mutlu etti. Boluspor, Türkiye’nin köklü kulüpleri arasında yer alıyor. Başkanımızın da dediği gibi 1,5 yıllık sözleşme yaptık. Bu senenin haricinde önümüzdeki sene Boluspor’un 50. yılı olması sebebi dolayısıyla da gerçek bu özel yılın içersinde bulunmak istedim. İnşallah burada başarılı olurum ve Boluspor’la başarılar yakalamak istiyorum” diye konuştu.  

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.