Boluspor antrenmanından çok özel görüntüler

13/10/2013
13
EKİ
2013

Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Boluspor günü çift antrenman yaparak tamamladı. Bu akşam tesislerde yapılan antrenmana belinde hafif sakatlıkları bulunan Metin Depe ve Dimitrov katılmadı. Orhun ve Sercan ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana ısınma hareketleri yaparak başlayan oyuncular daha sonra top çalışması yaptı. Antrenman açma germe hareketleri ile sona erdi. 

Kurban Bayramı nedeniyle takıma 2 gün izin verildi. Oyuncular bayramın 2. günü saat 11.00'da tesislerde antrenman yapacak. 

Sabah antrenmanında doğum günü kutlaması

Boluspor'da 26 yaşına giren kaleci Cüneyt'e antrenman sonunda Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. Düz koşu yaptıktan sonra sahanın kenarında hazırlanan yumurta ve unu alan futbolcular kaleci antrenmanını sürdüren Cüneyt'in yanına gitti. Oyuncular ellerindeki yumurtaları Cüneyt'in kafasına vurarak kırdıktan sonra un döktü. Şaşkına uğrayan Cüneyt kaçmaya çalıştı. Yüzü yumurta ve una bulanan Cüneyt, arkadaşlarının doğum günü kutlamasına gülerek tepki verdi.

 

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.