"BOLUSPOR ALT YAPISINDA TEK BİR HEDEF VAR"

28/03/2018
28
MAR
2018

Boluspor U19 takımının teknik sorumlusu Galip Karslıoğlu, önümüzdeki sezon için bu grubun çok iddialı bir grup olacağını, asıl hedeflerinin A takımına kaliteli ve yetenekli futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Karslıoğlu Boluspor resmi dergisine konuştu.

 

20 Nisan 1975 Bolu doğumluyum. İlk, orta, lise ve üniversite tüm tahsilimi Bolu’da yaptım. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden öğretmen olarak mezun oldum.

 

2002’DE ANTRENÖRLÜĞE BAŞLADIM

Antrenörlüğe 2002’de başladım, Aşağısoku Spor kendi mahallemin takımıydı zaten. Orada antrenörlüğe başladıktan bir yıl sonra öğretmenlik tayinim Samsun’a çıktı. Samsun’da öğretmenlik yaptığım sıralarda Samsun’un Alaçam ilçesinde Alaçamspor’un teknik sorumluluğunu üstlendim. 5 yıl sonra Bolu’ya dönüşüm oldu, Dörtdivan ilçemizde öğretmen olarak görevlendirildik. O süreçte antrenörlük yapmadım.

 

BOLUSPORDA İLK OLARAK YARDIMCI ANTRENÖRLÜKLE BAŞLADIM

2010-2011 sezonunda eski menajerimiz Muharrem Demirel’in girişimleri neticesinde Boluspor Kulübü’nde antrenörlüğe A2 takımında Hakkı Öztabağ hocamızın yardımcısı olarak görev yapmaya başladım. 3 yıllık bir çalışma sonrası yine 3 yıllık bir ara vermek durumu oldu ve Necip Başkanımın yönetimiyle birlikte tekrar kulübümüzün altyapısında antrenörlüğe dönüşüm oldu. Geçen sene başladığımız görevde ilk olarak U14’de antrenörlüğe başladık. Bir yılı tamamladıktan sonra Altyapıdan sorumlu Metin Kumaş Başkanımızın isteği ile U19 takımın sorumluluğuna bu sezon başında başlamış olduk.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.