Boluspor Adana'yı 75-66 ile yıktı!...

11/05/2013
11
MAY
2013

Boluspor Basketbol takımı bir başarıya daha imza atarak Adanaspor’u yarı final play-off karşılaşmalarının 3. maçında 75-66 yenerek durumu 2-1’e getirdi ve finallere gitmeye hak kazandı. Boluspor Adana’da oynanan ilk maçta rakibine 81-70 yenilmiş, Perşembe günü kendi evinde 72-60 kazanarak durumu 1-1’e getirmişti. Kırmızı şimşekler 3. maçta rakibini 75-66 mağlup etti ve adını finallere yazdırdı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz müthiş seyirci desteği ile çıktığı maçta ilk periyodu 1 sayı farkla 16-15 geride tamamladı. İkinci periyotta sahadaki mücadele dikkat çekerken, maçın ilk yarısı 38-32 konuk ekip Adanaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Boluspor sazı eline aldı

İlk iki periyotta istediği üstünlüğünü rakibine kabul ettiremeyen Boluspor Basketbol takımı 3. periyotta adeta şaha kalktı. Taraftarının da desteği ile sahada farklı bir görüntü çizen ekibimiz bu periyodu 59-53 önde tamamladı. Nefeslerin tutulduğu son periyotta rakibine farkı azaltma çabasına izin vermeyen ekibimiz maçı 75-66 kazanarak adını finallere yazdırdı.   

Futbol out! Basketbol İn!

Bu sezon futbolda istediği başarıyı yakalamayan Boluspor Basketbol ile tarafatrının da büyük desteğini alırken kırmızı beyazlı taraftarlar ve taraftar grupları kazanılan başarıda oldukça etkili oldu.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.