Boluspor A2’ler Eskişehir’de esti! 0-2

30/10/2013
30
EKİ
2013

Boluspor A2 takımı deplasmanda Eskişehirspor’u 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Kırmızı beyazlılar puanını da 12 yaparak ikinci sırada haftayı tamamladı.

A2 Ligi Kademe maçında Boluspor A2 takımı, Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaştı. Grubunda ikinci sırada olan kırmızı beyazlılar zorlu Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi. Karşılaşmada ilk yarıda istediği golleri bulan Boluspor A2 takımı soyunma odasına 2-0 önde gitti.  Boluspor karşılaşmada önce 31’nci dakikada Fahri Eren ile öne geçti. Daha sonraki bölümlerde oyunda üstünlüğünü kabul ettiren kırmızı beyazlıların ikinci golü Muhammet Enes ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarıyı bu skorla tamamlanırken, Eskişehirspor ikinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başladı. Oyuncu değişikliği rakibe fazla etken yapmazken, Boluspor A2 takımında kalede oynayan Kaan Bozacı kurtarışları ile galibiyette en büyük katkıyı yapan oyuncu oldu. İkinci yarıda da skoru koruyan Boluspor A2 takımı rakibine fazla pozisyon vermeyip, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmeyi başarıp gruptaki liderliğini sürdürdü.

 

Eskişehirspor A2: Gökhan, Bekir, (Furkan), Murat, Ali Barut, Alim, Göktürk,(Dorukan) Mehmet, Aykut (Fatih Yılmaz), Furkan, Ufuk, Nurullah (Fatih Ceylan)

 

Boluspor A2: Kaan, Gökhan, Cengiz, Ahmet, Bilal, Fahri Eren, Ömer Gökali, Said Can, Muhammet, Mert, Kemal

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.