Boluspor 57 – 76 Ankara DSİ ERA

19/05/2013
19
MAY
2013

TB3L final grubunda Boluspor basketbol takımı 4’üncü karşılaşmasında Ankara DSİ ERA ile karşı karşıya gelirken, dev adamlar zorlu mücadeleden 76-57’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Kırmızı beyazlılar Ankara DSİ ERA karşısına Levent, Ferit, Ramazan, Mehmet Şen, Kağan beşi ile çıktı. Boluspor basketbol takımı final grubunda daha önce oynadığı karşılaşmalarda Büyükçekmece ve İstanbul DSİ takımlarına yenilmiş, İTÜ’yü ise yenmişti. Kırmızı beyazlılar aldığı bu mağlubiyetle ise 2’inci lige çıkma şansını mucizelere bıraktı.

İlk periyotta geriye düştük

Karşılaşmanın İlk periyodunda iki takımda basketlerle başladı. Ankara ekibi ERA, kırmızı beyazlılara göre daha yüksek şu yüzdesiyle oyuna başladı. Kırmızı beyazlılar ise, Ferit ve Levent ile sayılar buldu. Mücadelenin ilk 4 dakikası Ankara DSİ ERA takımının 14-8 üstünlüğü ile geçilirken, ilk periyot Ankara ekibinin 20-16 üstünlüğü ile sona erdi.

Farkı 4’e kadar indirdik

İkinci periyoda dev adamlar etkili başladı. Karşılaşma sık sık DSİ ERA takımının yaptığı sert faullerle durdu. Kırmızı beyazlılar Ramazan ve Levent ile bulduğu sayılarla farkı giderek kapattı. Kırmızı beyazlılar 3 sayılık basketlerle arada farkı 4’e indirse de karşılaşmanın ilk devresi Ankara DSİ ERA takımının 40-31 üstünlüğü ile sona erdi.

DSİ ERA farkı açtı

Karşılaşmanın 3’üncü periyoduna kırmızı beyazlılar sayılarla başladı. Beş sayılık bir seri yakalayan dev adamlar skoru 42-36’ya getirdi. Ankara ekibi ise, dış şutlardan sayılar bulmaya çalıştı.  Oyundaki üstünlüğünü kırmızı beyazlılara kabul ettiren Ankara DSİ ERA farkı çift haneli sayılara taşıdı. Ankara ekibi Boluspor karşısında farkı 16 sayıya kadar çıkarttı. Mücadelenin 3’üncü periyodu 61-45 Ankara DSİ ERA’nn üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.