BOLUSPOR 3 OYUNCUYU RENKLERİNE BAĞLADI...

23/08/2016
23
AĞU
2016

Boluspor Mamadou Diarra ile 3 yıl, Renato Arapi ile 2 yıl, Murat Yıldırım ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transferler Murat Yıldırım ve Renato Arapi takımla birlikte akşam çalışmasında yer alacak. Sivasspor maçında forma giyerek gelecek için vaat eden Diarra'da 3 yıllığına Boluspor ile imzayı attı.

 

İmza töreninde ilk olarak konuşan Başkan Necip Çarıkcı "Öncelikle 4-1'lik Sivasspor galibiyeti hayırlı olsun. İnşallah bu galibiyetler devam edecektir. Bugünde Arnavut futbolcu Renato Arapi, eski Bursaspor ve Samsunsporlu Murat Yıldırım ve kampımıza çağırdığımız Mamadou Diarra ile anlaşma yapacağız. Arapi bizim daha önce izlediğimiz, Kazım Hocamızında Macaristan'da izledi. Hazır bir futbolcu. Kendisi bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynadı. Kendisiyle iki yıllık mukavele yapacağız. Murat Yıldırım ise bizim daha önceden istediğimiz ama alamadığımız bir futbolcu kardeşimiz. Kendisi bizi kırmadı, Boluspor ile ilgili güzel şeyler duyunca anlaştık. Murat'da Boluspor'a güç katacak. Mamadou Diarra'da Senegal U20 Milli Takımında oynuyor. Kendisi kampımıza katıldı ve kısa süre zarfında da Boluspor'a ve Türk futboluna faydalı olacağını gösterdi. İnşallah kendisi Bolu'da 3 sene zarfında kalır. Umarım hem kulübümüz, hem Türk futbolu kazanır. Bu transferlerimiz Bolumuza ve Türk futboluna hayırlı olsun.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan transferi orta saha oyuncusu Murat Yıldırım: "Boluspor gibi bir camiaya geldiğim için mutluyum. Çok samimi bir Başkan ile tanıştım. Boluspor'da mutlu olacağıma inandığım için geldim. Daha öncede Fuat Hoca beni istemişti. Onada güvenip inanarak buraya geldim. Güzel bir ekip var. Sivasspor gibi zorlu bir rakibi 4-1 yenerek Boluspor güven verdi. İnşallah bu güveni sezon sonuna kadar taşırız. Çok samimi yönetici abilerim ve Başkanımız var. Böyle bir yönetim ve Başkanla kesinlikle başarı geleceğine inanıyorum. Güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum.

Partizani Tirani takımından transfer Renato Arapi: "Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Sezonu ben üç ay önce açtım. Burayada daha önce geldim. Ön bir görüşme yaptık daha sonra ülkeme geri döndüm. Herşeyin olumlu sonuçlandığından dolayıda çok mutluyum. Hafta sonuda maçı izledim. Sivasspor'un favori olduğunu söylemişlerdi. Eğer onlar favoriyse biz favoriden daha iyiyiz demektir bu. O yüzden gördüklerimden çok mutlu oldum açıkcası. Hedeflerimize ulaşmak içinde elimden geleni yapacağım."

Senegal U20 Milli Takımı oyuncusu Mamadou Diarra "İlk sözleşmemi Boluspor'da yaptım. Çok mutluyum. Sivasspor'a karşı ilk golümü attığım içinde çok mutluyum. İnşallah çok çalışarak buradaki en yüksek seviyeye çıkmak için elimden geleni yapacağım.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.