BOLUSPOR 2 PUANI UZATMALARDA KAYBETTİ.

11/12/2022
11
ARA
2022

Spor Toto 1. Ligin 17. Haftasında Boluspor sahasında Bandırmaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar 1-0 geriye düştüğü maçta 1 penaltı kaçırmasına rağmen Kyamba ve Naby Oulare'nin attığı goller ile öne geçti ancak uzatma bölümlerinde kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu.

Boluspor sahaya Çağlar, Tugay, Kayamba, Bregu, Naby, Onur, Landel, Hakan, Balde, Gökhan, Bülent onbiri ile çıktı. 

Karşılaşmaya konuk ekip Bandırmaspor etkili başlarken 13. Dakikada penaltıdan Atabey Çiçek takımını 1-0 öne geçirdi. Boluspor kalesinde gördüğü bu golün ardından rakip kalede daha etkili olurken ekibimizin beraberlik golü 28. Dakikada Kyamba’dan geldi. Sol kanattan Bülent Cevahir’in ortasına müthiş vuram Kyamba jeneriklik bir gole imza attı.   Bu golün ardından rakip kalede daha çok gözüken, topa daha çok sahip olan Boluspor’da Bregu’nun ceza sahasında düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı  Gökhan Alsan Alman kaleci Ioannis Gelios’a nişanlayınca kırmızı beyazlılar öne geçme şansını kullanamadı. Mücadelenin ilk yarınsın son bölümlerinde Landel’in köşeye gönderdiği topu yine Ioannis Gelios şık bir kurtarışla topu kornere göndererek Boluspor bir kez daha öne geçme şansını yakalayamadı. İlk yarı 1-1 sona erdi.   

İkinci yarıya her iki takımda kontrollü başlasa da, Boluspor rakibine oranla daha çok topa sahip olan taraftı. Zaman zaman her ikii ekipte rakip kalede etkili olmaya çalışsa da Boluspor eşitliği Naby Oulare ile bozmayı başardı. Mücadelenin 70. dakikasında duran topta son dokunan Naby Boluspor'u geriye düştüğü maçta takımını öne geçiren isim oldu. Konuk ekipte Fatih Kurucuk 90+1'de attığı golle skoru 2-2'ye taşıdı. Maçın son saniyelerinde Posmac'ın kafa vuruşunda top direğin  sıyırarak ekibimiz çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.  

Maçın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar geriye düştüğü maçta 2-1 öne geçmesine rağmen kalesinde gördüğü son dakika golü ile sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.  Bu sonuçla Boluspor puanını 26 yaptı.  Kırmızı beyazlılar 18. hafta maçında deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.