BOLUNUN SULTANLARINDAN BAŞKAN ÖZCAN'A MUHTEŞEM HEDİYELER

01/02/2021
01
ŞUB
2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, zorlu Antep deplasmanından 3 puanla dönen lider Bolu Belediyespor Voleybol Takımı’nı misafir etti. Teknik heyet ve yöneticilerin de tam kadro katıldığı ziyarette Bolunun Sultanları, en büyük destekçileri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Antep baklavası ikram ederek, forma hediye ettiler.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 1. Liginin 13. Haftasında Cumartesi günü Gaziantep deplasmanında Merinos Voleybol Takımını deviren lider Bolu Belediyespor Voleybol Takımı, Bolu’ya döner dönmez ayaklarının tozuyla en büyük destekçileri olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

ANTEP’TEN 3 PUAN VE BAKLAVAYLA DÖNDÜLER

Kulüp Başkanı Sinan Barut, Baş Antrenör Salih Yergin ve kulüp yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette Bolunun Sultanları, zorlu Gaziantep deplasmanı dönüşünde aldıkları Antep baklavasını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ikram edip, imzalı forma armağan ederek desteği için teşekkürlerini sundular.

“BU BÜYÜK BAŞARI ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANACAK”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise yapılan sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı. Bolu Belediyespor Voleybol Takımı’na ziyaretleri için teşekkür eden Özcan, Bolu temsilcisinin bu büyük başarısını şampiyonlukla taçlandıracağına yürekten inandığını söyledi.

BURCU ŞENTÜRK’ÜN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Özcan ayrıca, ziyarette doğum günü olan Burcu Şentürk’e de bir sürpriz yaparak, başarılı oyununun doğum gününü pasta keserek kutladı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.