BOLUNUN SULTANLARI FIRSAT TEPTİ ANCAK!

16/01/2022
16
OCA
2022

Misli.com Sultanlar Liginde sezon boyunca yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen ligde kalıcı olmak adına büyük bir adım atacağı maçta rakibine 2-0'dan maçı vererek haftayı 1 puanla kapattı.

Karaçayır Spor Salonunda oynanan mücadelede önemli taraftar desteğini de arkasına alan kırmızı beyazlılar ilk iki sette müthiş bir performans ortaya koyarak 25-22 ve 25-18'lik setlerle skoru 2-0 yaptı. 3. sette yaşanan büyük mücadeyi konuk ekip Karayolları 25-21'lik skorla kazanırken, aynı skor 4. settede tabelaya yansıdı ve maç 2-2'ye geldi. 

Netice setinde bir ara öne de geçmeyi başaran ekibimiz son bölümde konuk ekibin kazanma arzusu içindeki oyununa yanıt veremeyince Tie-Break seti 15-11 konuk ekibin oldu ve Karayolları maçı 2-0'dan 3-2 kazanmayı bildi. 

AVANTAJ HALEN SULTANLARIMIZDA

Bu sonuçla Karayolları ligdeki ikinci galibiyetini Bolu Beleidiyespor'a karşı alırken, ligde kalma adına umutlarını sonraki haftalara taşıdı ve puanını 6 yaptı. Ekibimiz Bolu Belediyespor 3 puan beklediği maçtan 1 puanla ayrılarak puanını 14 yaptı ve 11. sıraya geriledi. Ligde Nilüfer Bld.  9 puanla 12. sırada, Yeşilyurt ise 4 puanla 14. sırada bulunuyor. Ligde son sıradaki iki takım küme düşecek.    

 BU SORUN ÇÖZÜLMELİ

Geçtiğimiz yıl bir alt ligde Bolu'ya tarihi bir başarı yaşatarak şampiyonluk kupasını ilimize getiren Bolunun Sultanları bu sezon en üst ligde ve daha az bir destekle en iyisini yapmaya çalışıyor.  Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren Bolunun Sultanları bunu sahaya pek fazla yansıtmasa da gelecek günler oldukça sıkıntı yaşatacak gibi duruyor. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.