BOLU'NUN SULATANLARI PLAY-OFF'DA YOK

11/03/2017
11
MAR
2017

Bolu Belediyespor: 1 - Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor: 3
Salon: 17 Temmuz Spor Salonu - Bolu
Hakemler: İlhami Şenyurt, Yılmaz Duman
Setler: 25-18, 19-25, 14-25,
 
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligi B Grubu'nda Play Off'a yükselecek 4. takımın belirleneceği maçta Bolu Belediyespor, Samsun Büyükşehir Anakent Spor'u konuk etti.
 
Aynı gün, aynı saatte oynanması gereken Pursaklar Voleybol İhtisas - Sakarya Hendek Spor maçında Hendek Spor'un sahaya çıkmaması sebebiyle 3-0 hükmen yenilmesi ile Bolu Belediyespor açısından daha da büyük önem kazanan maçta rakibine 1-3 yenildi ve Play Off şansını kaybetti.
 
Maça konuk iyi başladı. Setin ilk bölümünde 1-4 Samsun temsilcisinin üstünlüğü vardı. Bolu Belediyespor 5-5'de rakibini yakaladı. İlk teknik mola 8-7 Bolu Belediyespor üstünlüğü ile geçildi. Teknik molanın ardından file üstünde Silie ve Ebru ile bloklarda üstünlük kuran ev sahibi ekip sayı farkını açtı ve ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Berna'nın etkili servisleri ile sayı farkını açmaya başlayan Bolu Belediyespor skoru 18-12'ye kadar getirse de tecrübeli oyunculardan kurulu Samsun ekibi sayı farkını eritti. 18-16. Kaptan Gizem'in son verdiği Samsun serisinin ardından setin sonuna 20-16 üstün giren Bolu Belediyespor, Silie'nin etkili servis turunda manşet sorunu yaşayan rakibini 25-18'lik skorla yenip maçta 1-0 öne geçti.
 
İkinci setin başında skor avantajı yine Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor'daydı. 1-4 üstünlük yakalayn konuk ekip, ilk teknik molaya 4-8 önde girdi. Teknik mola dönüşü konuk ekip sayı farkını 6 sayıya kadar yükseltti. 4-10. Bu skorda aldığı mola ile takımını yeniden oyuna döndüren Bolu Belediyespor, sayı fakrını kapattı. 10-12. İkinci teknik mola 12-16 konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi. Sayı farkını kapatmakta zorlanan Bolu Belediyespor, setin sonuna 16-20 geride girdi. Bu sette konuk ekipte Cleger'i durdurmakta zorlanan ev sahibi ekibin çabası seti çevirmeye yetmedi ve 19-25'lik skor ile maça denge geldi. 1-1
 
Üçüncü setin başında da konuk ekibin 1-4'lük üstünlüğü vardı. İlk teknik molaya da 4-8 önde giren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor oldu. Savunma ve hücumda hatalar yapan Bolu Belediyespor, ikinci teknik molaya da 7-16 geride girdi. Teknik mola ardından oyun konsantrasyonun kaybeden Bolu Belediyespor, sayı farkının açılmasını engelleyemedi. Seti 14-25 kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor maçta 1-2 öne geçti.
 
Karşılaşmanın 4. setinde de Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor üstünlüğü vardı. İlk teknik molaya 4-8, ikinci teknik molaya 8-16 önde giren konuk ekip oldu. Bolu Belediyespor’un setin sonundaki çabası sayı farkını eritmeyi başarsa da (19-22) seti çevirmeye yetmedi. Setin sonunda 21-25 maçı da 1-3 kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor, rakibinin Play Off umutlarına son verdi.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.