"BOLU’NUN NE KADAR GÜZEL VE SPORA BAĞLI ŞEHİR OLDUĞUNU BİLİYORUM"

19/09/2022
19
EYL
2022

Bolu Belediyespor'un yeni transferi Hande Korkut "Çok çalışıyoruz ve bunu Bolu halkıyla bütünleştirip çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Orta oyuncu Hande Korkut  Bolu Belediyespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Geçen sezon Kuzeyboru’dayken Bolu Belediyespor’a karşı forma giydiğini aktaran Hande, “Bolu, geçen sezon çok zorlu rakipti. Buranın her zaman bütün takımlar için çok güzel deplasman olacağını düşünüyorum çünkü taraftarıyla bütün olan bir takım. Çok çalışıyoruz ve bunu Bolu halkıyla bütünleştirip çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum.” diye konuştu.

Hande, bu sene çok daha genç ve dinamik bir takım olduklarını belirterek, “Gün geçtikçe üstüne daha çok ekleyerek bu enerjimizi tam konsantrasyonla sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Çok daha iyi işler yapıp hedeflerimize adım adım ulaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda çok zorlu karşılaşmalara çıkacaklarını, ilk maçlarının en zorlu takımlardan biri olan VakıfBank ile olduğunu belirten Hande Korkut, şunları kaydetti:

“Her maçımız çok zorlu. VakıfBank, ekstra güçlü ve sağlam kadroya sahip ama hiçbir şekilde yenilmeyecek bir takım yoktur. Bunu geçen sene biz başarmıştık. Bu sene de neden olmasın? Ayrıca, Bolu’nun ne kadar güzel ve spora bağlı şehir olduğunu biliyorum. Her maçımızda taraftarlarımızı da yanımızda görerek gücümüze güç katacağımıza inanıyorum.”

Voleybol Aktüel

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.