BOLUNUN KIZLARI GALİBİYETİ KAÇIRDI

30/01/2022
30
OCA
2022

Bolu Belediyespor Kadın Hentbol takımı evinde ağırladığı Polatlı Belediyesi’ne 29 – 31 mağlup oldu. Antrenör Marangoz, “Bu mücadelenin karşılığı galibiyet olmalıydı, diğer hatalarda telafi edeceğiz” dedi.

Kadınlar Hentbol 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Hentbol takımı ikinci yarıyı seyircisinin önünde açtı. Gurubun güçlü takımlarından Polatlı Belediyesini ağırlayan Bolunun Kızları sahadan 29 – 31 mağlup ayrıldı.

Maçın ilk yarısı her iki takım da üst düzey mücadele ederek 13 – 13lük beraberlikle tamamladı. Maçın ikinci yarısında daha az hata yapan ve hücumda bulduğu pozisyonları daha iyi değerlendiren Polatlı temsilcisi sahadan 29 – 31 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Baş Antrenör Sercan Marangoz, talihsiz bir şekilde kaybettikleri dördüncü karşılaşma olduğunu vurguladı. Marangoz, “iyi mücadele ediyoruz, iyi hücum ve savunma yapıyoruz fakat bir anlık motivasyon eksikliğimiz bize pahalıya patlıyor. İlk yarı üç karşılaşmada bu talihsizliği yaşadık umarım bu ikinci yarı yaşadığımız son talihsiz maçımız olur.” İfadelerine yer verdi.

Oynadığı oyunla taraftarından ve rakibinden alkış toplayan Belediyesporlu Hentbolcular play-off için şanslarını sürdürmeye devam ediyorlar. Mağlubiyete rağmen gurup sıralamasında 5.sırada bulunan Bolunun Kızları, 11.hafta müsabakasında Karaman temsilcisiyle karşılaşacaklar.

6 Şubat Pazar günü oynanacak karşılaşma Yunus Emre Spor Salonunda saat 13:00’da başlayacak.

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.