BOLU'NUN EN PRESTİJLİ TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

20/05/2024
20
MAY
2024

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından düzenlenen '19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Tenis Turnuvası' sona erdi. 120 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren tenisçilere ödülleri törenle verildi.

Abant Tenis İhtisas Kulübü kortlarında gerçekleştirilen turnuvaya katılım yoğun oldu. 6 kategoride mücadele eden sporcular dereceye girebilmek için ter döktü. Müsabakaların final mücadeleleri sonunda 1 ve 2'nci olan sporcular belli oldu. Turnuvanın ödül döreni Abant Tenis İhtisas Kulubü'nde gerçekleşti. Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu,Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, Necip Çarıkçı, Ahmet Şerafettin Yamaner'in yanı sıra sporcular ve yakınları katıldı.
'AİLE OLDUK'
Bolu Tenis İl Temsilci ve Kulüp Başkanı Ahmet Ulusoy "Düzenlediğimiz turnuvalar, bu sporcuları yukarıya çıkarmak için atılan önemli adımlardır. Kulübümüz ve sporcularımız büyük bir aile olmuştur. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza ve ailelerine teşekkür ederim" dedi.
Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ise turnuvanın düzenlenmesine emeği geçenlere teşekkür ederken, sporun yaşam biçimi haline getirilmesi temennisinde bulunarak dereceye giren sporcuları tebrik etti. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler de Bolu'da tesisleşme oranının arttığını belirterek, tenisin geldiği noktanın da çok önemli olduğunu söyledi. Güler, sporcuları ve turnuvada emeği geçenleri tebrik etti.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Konuşmaların ardından sporculara ödülleri verildi. Mix Gençler kategorisinde 1'inci Çağan Kurtoğlu ve 2'nci Emir Aksoy'a Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz, Genç Kızlar'da 1'inci Sude Çelen, 2'nci Zeynep Satır'a Türkiye Cimmastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen,  Kadınlar'da 1'inci Nesil Ceren Can, 2'nci Fatma Erdoğan'a Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Erkekler'de 1'inci Hasan Öztürk, 2'cni Sercan Gacal'a Gençlik ve Spor Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu, Master Kadınlar'da 1'inci Tuğba Ulusoy, 2'cni Yasemin Akkurt'a
Bolu Tenis İl Temsilcisi ve Abant Tenis İhtisas Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy, Süper Kupa Erkekler'de 1'inci Uğurcan Özer, 2'nci Oğuz Emre Çolak'a Necip Çarıkçı ödüllerini verdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.