BOLULU SPORCULAR AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

21/04/2021
21
NİS
2021

Avrupa Artistik Cimnastik şampiyonasında 4 Bolulu sporcumuz madalya için yarışacak.

 Milli takımımız adına 10 sporcunun yarışacağı Avrupa Şampiyonası 23-25 Nisan tarihleri arasında İsviçre'nin Basel kentinde yaplacak. Bolulu sporcularımız Sercan Demir, Mustafa Arca Bilge Tarhan ve Göksu Üçtaş Şanlı milli takım doktorumuz Mustafa Cem Bozkurt kafilemize yer alan isimlerimiz. Ayrıca kafilemizde Boluda görev yapan antrenörümüz Pavlo Netreba ile birlikte hakemlerimiz Şenol Türkdoğan ve mergül Güler Yılmaz'da yer alıyor. 

Sporcularımızdan Sercan Demir ‘’Büyükler Avrupa Şampiyonasında ilk kez yarışacağım. Bu arenada olmayı uzun zamandır bekliyordum. Hedeflerimi gerçekleştirmem için güzel bir fırsat olacak.’’ dedi. 

Bilge Tarhan turnuva ile igili olarak  ‘’Uzun bir süreçten sonra aynı moral ve motivasyonla yarışacağımız bu güzel yarışma, benim için iyi bir deneyim olacak. Elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım.’’dedi. 

Göksu Üçtaş Şanlı ise yaptığı açıklamada "‘’Mersin’de ülkemize kazandırdığım tarihi başarıdan sonra tekrardan Avrupa arenasında yarışıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inancım tam.’’ dedi. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.