BOLULU SİYASİLERDEN UMUDU KESEN ABAK YİNE ANKARA'DA

10/08/2023
10
AĞU
2023

Boluspor kulübü Bakanı Savaş Abak, başkan vekili Ramazan Kahraman ve başkan yardımcısı Cihad Coşkunyürek, Bolulu Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Heyet Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz'a Boluspor'un yei sezonda giyeceği çubuklu formasını hediye ettiler.

Bolu'daki siyasilerden umudunu kesen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, vakit buldukça Ankara'ya çıkarma yapıyor. Belediye'nin ve diğer siyasilerin kapısını açmadığı selam vermediği kırmızı beyazlı ekibe ekonomik destek sağlamak için kapı kapı gezen Abak, ilden umudunu kesince son olarak Ankara'daki Bolulu siyasilerin peşine düştü.  

Kulüpten bu ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada "Başkanımız Sn. Savaş Abak, Başkan Vekilimiz Sn. Ramazan Kahraman ve Başkan Yardımcımız Sn. Cihad Coşkunyürek, Bolulu hemşehrimiz Sağlık Bakanı Yardımcımız Sn. Huzeyfe Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Sağlık Bakanı Yardımcımız Sn. Huzeyfe Yılmaz'a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadlerine yer verildi. 

Resim

3 yorum yapılmış

  • Berat 11 Ağustos 2023 • 01:54

    Hani şu yeni seçilen 1,95 boyunda bir vekil vardı..kentsel dönüşümle başladı..sonra Boluspor'a Abant giriş geliri için Ankara'ya gitmişti..Kendisini gören duyan yoksa..Kayıp ilanı verelim...

  • alp 11 Ağustos 2023 • 09:40

    Ne desteği yapmış onuda yazsaydınız.Bu kişi elektronik mühendisi sağlık bakan yardımcısı neden sağlıkçılar içinden seçilmez.

  • eko 12 Ağustos 2023 • 12:26

    bunları stada sokmucan boluya boluspora bi faydası olmayan muhtemelen bolulu bile değildir bunlardan gelecek hayır ...kandilerine faydası olmayan insanlar.gidipgidip havalandırmayın bu muhteremleri.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.