BOLULU HAKEMLERDEN EMİN BAŞKANA ZİYARET

03/03/2022
03
MAR
2022

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi ve İl Hakem Kurulu Boluspor kulübü eski başkanı ve iş insanı Emin Semercioğlu'nu ziyaret ettiler.

Halen birçok spor dalına ve sporcuya verdiği destekle ilimizin en önemli hayırseverleri arasında gösterilen Boluspor ve TSO eski başkanımız Emin Semercioğlu SEMMAK A.Ş'de Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi ve İl Hakem Kurulunun misafir etti. Sporun sadece futboldan, voleyboldan ve basketboldan olmadığını bu spor dallarına hizmet eden paydaşlarının da olduğunu belirten iş insanı Emin Semercioğlu "İlimizde hem sporculara hem de gençlere hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Tabiî ki burada sporcularımızın, takımlarımızın paydaşlarını unutmamak gerekiyor. Spor organizasyonları oldukça meşaketli ve yorucu. Herkesin el birliği ile hizmetler veriliyor" dedi. 

EMİN BAŞKANA FORMA

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi ve İl Hakem Kurulunun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Semercioğlu misafirlerine başarılar diledi. Ziyarette Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanı Arif Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Erkan, Batuhan Topçu ve Ergin Karabulut ile Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Ramazan Musluk ve Hakem Atama Sorumlusu Hasan Bınar yer aldı. Ziyarette başkan Semercioğlu'na hakem forması hediye edildi.           

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.