BOLU'LU ANTRENÖR MİLLİ TAKIMDA

09/08/2022
09
AĞU
2022

  İlimiz Karate antrenörü İbrahim DAMAR milli takım antrenörü olarak atandı.


Türkiye Karate Federasyonu yönetimi kurulu tarafından milli takım antrenörü olarak atanan antrenörümüz ilk olarak 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Karate1 Series A'da büyükler milli takımının başında görev yapacak.

İbrahim DAMAR kimdir?
    İlköğretim ve ortaöğretimini Bolu’da tamamladı. 2009 yılında özel yetenek sınavıyla öğrenci alan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi BESYO Antrenörlük Eğitimi Bölümü birincilikle kazandı. Çok küçük yaşlarda antrenör olan babasının yanında spora başlayan Damar, sporcu olarak birçok madalya kazandı.
    2013 yılında lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı sene Gençlik ve Spor Bakanlığı Çankırı İl Müdürlüğüne atandı. Çankırı-Kurşunlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde 1,5 yıl çalıştıktan sonra memleketi Bolu’ya tayin oldu. Bu süreçte Mavi Dalgalar Spor Kulübü ve Bolu Belediyespor Kulübünde antrenörlüğe devam etti. Antrenörlük görevinin yanında 2015-2016 yılları arasında Karaçayır Çok Amaçlı Spor Salonunun, 2016-2019 yılları arasında 17 Temmuz Spor Salonunun tesis amirliği görevlerini yürüttü. Karate’de birçok ulusal ve uluslararası turnuvada milli hakem ve milli antrenör ünvanıyla görev aldı. 2011-2013 yıllar arasında Muaythai spor dalı il temsilciliği, 2017-2022 yıllarında arasında Karate spor dalı il temsilciliği görevlerinde bulundu. 2020 yılında “Spor Yapan ve Yapmayan Yetişkin Bireylerin Özgüven Düzeylerinin İncelenmesi” isimli teziyle yüksek lisans öğretimini tamamladı.
    Bolu ilinde birçok milli sporcu yetiştirmiş olan Damar, Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Budokaido spor dalı organizasyon kurulu görevi yanısıra spor kulüplerinde yönetim kurulu görevlerini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.