Bolu'da yılın en iyileri ödüllerini törenle aldı

08/10/2013
08
EKİ
2013

Bolu’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı’nca düzenlenen yılın “en”leri töreninde ödüller sahiplerini buldu. Bolu’ya Avrupa Şampiyonluğu getiren bayan hokeycilerimiz yılın takımı olurken, Boluspor altyapısında birçok oyuncu veren Kıbrsıcıkspor’un hocası Mustafa Esmer ise yılın antrenörü seçildi.
 
 
Amatör Spor Haftası nedeniyle Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı’nca “Yılın en”leri ödül töreni düzenlendi. 2013 yılında Bolu’yu farklı spor dallarında temsil eden, Milli Takım düzeyinde gurur yaşatan sporcular ile antrenörlere, protokolün katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda ödülleri verildi. Tören Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'in açılış konuşması ile başladı. Sporculara ve antrenörlere elde ettikleri başarılardan dolayı teşekkür eden Çelen, “Geçtiğimiz yıl Bolu’ya çok sayıda madalya geldi. Birçok spor branşında sporcularımız yine göğsümüzü kabarttı. Spor kenti olma yolunda ilerleyen Bolu’da başarılar giderek artıyor. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.
 
İŞTE YILIN “EN”LERİ
 
Yılın futbol antrenörü: Mustafa Esmer-Kıbrıscıkspor
Yılın yerel spor haberi: TSYD Bolu Şubesi
Yılın sporcusu (küçük erkeklerde): Efe Metehan Yavuz-Satranç
Yılın sporcusu (yıldız bayanlarda): Sonay Yardımcı-Kayaklı koşu
Yılın sporcusu (yıldız erkeklerde): Tunahan Aytekin-Bisiklet
Yılın sporcusu (genç bayanlarda): Dilara Ünal-Eskrim
Yılın takımı: AİBÜ Bayan Hokey Takımı
Yılın sporcusu (büyük bayanlarda): Merve Nur Eroğlu-Okçuluk
Yılın sporcusu (büyük bayanlarda): Çiğdem Özyaman Özenir-Atıcılık
 
Başarılı sporcuların ödülleri Futbol Federasyonu Bolu İl Temsilcisi Cemelettin Metin, Bolu
ASKF Yönetim Kurulu üyesi Erhan Beykoz, TÜFAD Bolu Başkanı İrfan Ulusan, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Emre Aydemir, AİBÜ Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Uçan, ASKF Bolu Başkanı Zekeriya Gökmen, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz  tarafından takdim edildi. Organizasyon toplu olarak çekilen fotoğrafla sona erdi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.