Bolu'da spora dev yatırım.2015'de teslim

02/08/2013
02
AĞU
2013

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen, ancak daha sonra firmaların KİK'e başvurmasıyla sürüncemede kalan yeni Kapalı Spor Salonu'nda mutlu sona ulaşıldı. KİK'in incelemesi tamamlanarak, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. Spor Salonu'nun 2015 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.
30 yıl aradan sonra Bolu hak ettiği modern kapalı spor salonuna kavuşmak için gün saymaya başladı. 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nun yetersiz kalması üzerine harekete geçilmiş, Bolu'ya yakışır modern bir spor salonunun kentimize kazandırılması için çalışma başlatılmıştı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı yeni spor salonu için ihaleye çıkmış, ihaleyi kaybeden firmalar usulsüzlük var diyerek KİK'e başvurmuşlardır. KİK tarafından aylar süren inceleme tamamlanırken, ihalede her hangi bir sıkıntı olmadığı için işlemin devam etmesine karar verildi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ın her aşamasını bire bir takip ettiği Kapalı Spor Salonu'nda sonunda mutlu sona ulaşıldı. Yer teslimi yapıldığı açıklayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, 'Spor salonunun yer teslimi yapıldı. Bitince Bolu'yu güzel organizasyonlar bekliyor. Sözleşme bedeli: 11.666.000 lira. Yapım süresi 650 gün. Yeni yapılacak spor salonunda Voleybol, basketbol, hentbol, ritmik jimnastik, trampolin, güreş, judo ve tekvando gibi minder sporları ile kondisyon merkezi yer alacak' dedi.

 

Kaynak: Bolu Takip

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.