Bolu'da maç sonu!..

22/01/2012
22
OCA
2012

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor kendi sahasında ağırladığı Giresunspor'u 2-0 mağlup etti.


Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, zorlu saha şartlarına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Ligin dibinden kurtulmaya çalışan bir ekibe karşı mücadele ettik. Tabi ki maç öncesi Giresunspor'un transfer yasağının kalkması ve yeni transferlerinin bizim maçta oynayabilecek olması zorlu geçeceğinin göstergesiydi. Öyle de oldu. Saha şartları oldukça zordu. Futbolcular ayakta durmakta güçlük çekerken biz de rakibimizin hatalarını değerlendirdik. Önemli bir 3 puan aldık. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.


Bolusporlu futbolcu Alp Ergin, geçen haftaki Güngörenspor maçındaki hataları yapmadıkları için golleri bulduklarını anlatarak, "Zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Geçen hafta Güngörenspor maçında basit hatalar yaptık. Bu yüzden golü bulamadık. Bu hafta öyle olmadı. Rakibin hatalarını değerlendirdik ve golleri bulduk. Bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde yarışa devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Kırmızı-beyazlı ekibin genç savunmacısı Hakan Arslan da kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Zor bir maçtı. Rakibin transfer yasağının kalkması bizim için zor olacağının göstergesiydi. Çünkü kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Biz elimizden geleni yaptık. Takım oyunuyla golleri bulup kazandık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.


Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, oyunun hakkının beraberlik olduğunu ifade ederken, Bolusporlu futbolcu Emre Toraman'ı ise sert şekilde eleştirdi. Kaya, "Saha şartlarında bu maçın hakkı beraberlikti. Rakibin attığı iki golde bizim oyuncularımızın çok basit hataları yüzünden geldi. Golleri çıkarırsanız maç berabere bitebilirdi. Boluspor camiası taraftarıyla, futbolcusuyla, başkanıyla ve yöneticisiyle centilmen bir camia. Ancak bir futbolcu hariç. Onun adını ağzıma bile almak istemiyorum. Maç 2-0 iken hala oyuncularımıza ana avrat küfür edebilen bir oyuncuyu kınıyorum. Onu Özcan hocaya havale ediyorum. Sen Türk futbolundan adı silinmesi gereken bir kişisin. Hakemin de bu küfürleri duyup onu oyundan atamaması garip" açıklamasında bulundu.


Giresunsporlu futbolcu Cihan Gökal ise Boluspor taraftarlarının tezahüratlarına tepki göstererek, "Maç 2-0 önde giderken Boluspor taraftarı 'Giresun kümeye' diye bağırıyor. Bizler Boluspor'un üçüncü ligden ikinci lige çıktığı Denizli'deki maçta onlara büyük destek verdik. Ancak onlar bugünleri unuttu. Biz gerekirse şerefimizle küme düşeriz ancak o bağıran taraftarlar ömür boyu şerefsizce kalacak" ifadelerini kullandı.

 


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.