BOLU VAKIFBANK MAÇINI BEKLİYOR

31/10/2022
31
EKİ
2022

Misli.com Sultanlar Ligi ile her ne kadar Bolu'ya Dünya Şampiyonlarını ve en iyilerini ilimize getirip etkili ve yetkililerce beklenen desteği göremese de Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız Dünya Şampiyonu Vakıfbank'ı bekliyor.

Hazırlıklarını sürdüren "Köroğlunun Kızları"nın günler öncesi sartışa sunduğu bu maçın biletleri kapışa gidiyor. Kulüp tesislerinden  satışı devam eden biletlerin maç gününe kadar bitmesi beklenirken 3 bin kişilik salonun tamamen dolacağı öğrenildi. 

BOLU'DAN NEREDEYSE DESTEK HİÇ YOK!

Bolu'ya ayrı bir heyecan, ayrı bir coşku katan Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının yanı sıra yüzlerce sporcusu bulunan kırmızı beyazlı kulübün elinden alınan Gölcük gelirlerindan sonra sıkıntılı günleri maddi olarakta gün be gün büyümeye devam ediyor. Bolu'dan neredeyse hiç destek alamayan Bolu Belediyespor sıkıntılı bu süreçle ligin ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. 

BİLETLER MAÇ GÜNÜNE KALMAYABİLİR

Dünyanın en iyi voleybolcuları Paola Egonu, Gabriela Guimarães, Zehra Güneş, Kara Bajema gibi isimleri kadrosunda bulunduran Vakıfbank'ı izlemek isteyen  sporseverlerin maç gününe kadar bu karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi gösterdikleri öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.