BOLU TÜFAD BU SEMİNERE DİKKAT ÇEKTİ

05/06/2014
05
HAZ
2014

Bolu Tüfad’dan bölgesel gelişim semineri Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) işbirliği ile 2 yılda bir düzenlenene zorunlu bölgesel gelişim semineri 6 Haziran Cuma günü saat 09.30’da Köroğlu Otelde yapılacaktır.

Seminere Katılmak Zorunlu

6 Haziran Cuma günü yapılacak seminere TFF A Lisans, UEFA B Lisans, TFF B Lisans, Grassroots C Lisans ve Amatör kaleci antrenörlerinin katılımı zorunlu bu lisansa sahip seminere katılmayan antrenörler bir sonraki seminere kadar çalışma izni alamayacaktır.

Katılımın zorunlu olduğu seminer ücreti 150TL’dir.

UEFA A Lisansına sahip üyeler 2015 yılının ocak ayında düzenlenecek uluslar arası antrenör kongresine katılarak güncellemelerini yapacaklardır.

TFF-TÜFAD işbirliği ile iki yılda bir düzenlenen seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu TÜFAD Şube Başkanı İrfan Ulusan seminerle ilgili hazırlıklara devam ettiğini belirterek 2 yılda bir düzenlenen bu seminere belirtilen diploma sahibi antrenörlerin katılmasının zorunlu olduğunu katılmayan antrenörlerin bir sonraki seminere kadar kesinlikle takım çalıştıramayacaklarını belirterek tüm antrenör arkadaşları seminere davet etmiştir.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.