BOLU TFFHG'DEN EMİN BAŞKANA PLAKET

01/04/2022
01
NİS
2022

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Bolu şubesi desteklerinden dolayı iş insanı Boluspor eski başkanı Emin Semercioğlu'na desteklerinden dolayı plaket verdi.

Düzenlenen gecede il futbol hakemleri ile bir araya gelen başkan Emin Semercioğlu'na Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Bolu Şubesi kendilerine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederlerken başkan Semercioğlu "Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Bolu Şubesi teşekkür ederim. Her zaman yanınızdayım. başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.  Emin başkana plaketini FIFA Hakemimiz yaşar Kemal Uğurlu taktim etti. 

Bolu TFFHD ise yaptığı açıklama da "SEM-MAK Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, hakemlerimize yaptırılan eşofman takımlarının sponsoru olarak camiamıza büyük bir destekte bulundu. Her zaman, her koşulda yanımızda olan, bizleri hiçbir zaman kırmayan Emin başkanımıza teşekkür plaketini FIFA Hakemimiz yaşar Kemal Uğurlu takdim etti. TFFHGD Bolu Yönetim Şubesi ve İl Hakem Kurulu olarak Emin Semercioğlu ve SEM-MAK Yönetim Kurulu'na; Eşofman takımlarımızın hızlı tedariği ve baskısı konusunda büyük uğraş veren Abantspor mağazası sahibi Ümit Yıldırım'a; Bu güzel gecenin sonunda en güzel lezzetleriyle misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan Mercan-i Restaurant ekibine; Katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.