BOLU SPOR AKADEMİ SPOR OKULLARI AÇILDI

12/03/2019
12
MAR
2019

Türk futbolunun ve Boluspor'un önemli isimlerinden şimdiki spor yazarı ve yorumcu Engin Aktürk, açtığı spor okulu ile gelecek nesili sahalara ve spor salonlarına davet ediyor.  

Bolu Spor Akademi Okulu ile ilk olarak futbol ve tenis branşlarında kayıtlara başlayan Engin Aktürk ve ekibi çocuklarına ve gençlere spor yaptırmak isteyen tüm anne babaları bu programa davet ettiklerini belirttiler.

Küçük yaşta minikleri spora alıştırmak ve gençleri sosyal medyadan uzak tutak adına Bolu Spor Akademi Spor Okulları olarak 6-14 yaş gruplarında kız-erkek futbol okulu, 5-17 yaş gruplarında yine hem kız hem de erkek tenis okulu ile hem minikleri hem de gençleri çalışmalara davet ettiklerini ifade ettiler.

KAYIT YAPTIRMAK VE BİLGİ ALMAK İÇİN

Açtıkları www.bolusporakademi.com web sitesi ile online olarak kayıt yaptıracak olan velilerin bu siteden yardım alabilecekleri belirtildi. Bolu Spor Akademi Spor Okulunda spor yapmak isteyenlerin detaylı bilgi alabilmeleri için futbol için 0 533 642 6188 nolu numaradan, Tenis içinse 0 544 620 0202numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini belirttiler.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.