BOLU KOŞUYOR ORYANTİRİNG YARIŞLARI

17/02/2014
17
ŞUB
2014

Son zamanların en gözde sporlarından olan Oryantiring (Yön Bulma) Sporu özellikle ilimizde Üniversite ve Okul Spor kulüpleri arasında hızlı bir atılım içine girmiştir. İlimizin Oryantiring Sporuna elverişli bir araziye sahip olmasından dolayı hem milli takım kamp merkezi hem de başka illerden gelen sporcularımızın antrenman alanı olarak kullanılmaktadır.
Türkiye Oryantiring Federasyonunun 2013-2014 yılı faaliyet programında yer alan “Bolu Koşuyor Oryantiring Yarışları” 16 Şubat 2014 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirilmiştir. Müsabakaya Ankara Polis Akademisi, A.İ.B.Ü Spor Kulübü, Bolu Gençlik Merkezi Spor kulübü, İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek lisesi Spor Kulübü sporcuları ile Bolu Fen Lisesi, Köroğlu İ.Ö.O, İzzet Baysal Anadolu Lisesi ve Atatürk İlköğretim okulundan ferdi lisansa sahip toplam 74 bayan ve erkek sporcu katılmıştır. Sporcular 11 farklı kategoride mücadele etmişler ve ilk üçe giren sporculara madalya verilmiştir.
Not: İl temsilciliği olarak desteklerinden dolayı başta Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere; Ankara Polis Akademisi, A.İ.B.Ü Spor Kulübü, Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü, İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek lisesi Spor Kulübü, Bolu Fen Lisesi, Köroğlu İ.Ö.O, İzzet Baysal Anadolu Lisesi ve Atatürk İlköğretim okulu sporcuları ile yarışmaya katılan Öğretmen ve Velilerimize teşekkür ederiz.
ORYANTİRİNG SPORU NEDİR, NASIL YAPILIR?
          -          -          Bireyl
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.