BOLU KAMU SPOR OYUNLARI VOLEYBOL İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR

02/10/2025
02
EKİ
2025

Bolu’da bu sene 26 takımın katıldığı Bolu Kamu Spor Oyunları Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları, 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda oynanmaya devam ediyor.


Bu turnuvanın açılışına, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Bolu Voleybol İl Temsilcisi Faruk Sezgin, protokol üyeleri ve turnuvaya katılacak takımların temsilcileri katılım sağlamıştı.
Hergün üç set üzerinden dört maçın oynandığı  voleybol maçlarında, oyunun temel prensiplerinden olan centilmenlik ön planda geçiyor.

Dün oynanan maçlarda,
Mengen Kaymakamlığı Bolu Belediye’sini, 2-0;
Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü , Emine Mehmet Baysal Lisesini 2-0,
 Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü de, BAİBÜ Kampüs takımını 2-0 yendi.
Bu maçlarda neşe, kardeşlik centilmenlik başta olmak üzere, maçlar heyecanlı şekilde sürüyor.

Bolu’da bu sene 26 takımın katıldığı Bolu Kamu Spor Oyunları Voleybol İl Birinciliği Müsabakaları, 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda oynanmaya devam ediyor.

Haber: Fuat Bayramoğlu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.