Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'dan Ziyaret

11/06/2013
11
HAZ
2013

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor’un yeni yönetimini ziyaret ederek yeni sezonda takıma başarılar diledi. , Boluspor’un başarılı olması için Bolu’da yapılan sportif müsabakaların ülkemizdeki spor müsabakalarına örnek olması açısından önemli bir yerinin olduğunu sözlerine ekleyen Emniyet Müdürü Durmuşlar, “Biz her zaman Boluspor’un yanındayız. Yöneticilerimizin başarılı olması için her türlü desteği vereceğiz” dedi.

DURMUŞLAR: “HER ZAMAN BOLUSPOR’UN YANINDAYIZ” 

Boluspor’da geçtiğimiz hafta yapılan seçimin ardından göreve başlayan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ve Yönetim Kurulu’nu tebrik etmek için Boluspor’un yeni tesisine giden İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, yeni yönetime başarı dileğinde bulundu. 

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı kulüp binası önünde Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, Yönetim Kurulu ve kulüp çalışanları karşıladı.  

“EMNİYETİMİZ SEYİRCİ KONUSUNDA TOLERANSLI OLURSA MUTLU OLURUZ”  

İl Emniyet Müdürü Durmuşlar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan; “Seyirci psikolojisi her zaman galip gelmek ister. Bu konuda biraz daha toleranslı olunursa, seyircimiz açısından memnun oluruz.” dedi. 

İnceayan sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Emniyet Müdürümüz ve Emniyet Muavini arkadaşlar kulübümüzü ziyarete geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çünkü Boluspor bir markadır. O markayı temsil etmemize rağmen Bolu bir bütündür. Bu bütünlüğün içinde emniyetimizin payı çok büyüktür. Yine bizim güvenliğimiz, emniyetin sorumluluğu içindedir. Bu konuda Bolu halkı devletimize saygılı olduğu için büyük problemler çıkmayacağına inanıyorum. Tabiî ki ufak tefek olaylarda olursa, müdürlerimiz hoş görülü davranacaklardır. Seyirci psikolojisi her zaman galip gelmek ister. Bu konuda biraz daha toleranslı olurlarsa, seyircimiz açısından memnun oluruz. Bu duygularla kulübümüze hoş geldiniz.” 

“YÖNETİMLE İRTİBAT HALİNDEYİZ”          

İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Boluspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada; Emniyet Müdürü olarak göreve başladığım günden bu yana, Boluspor’un başarılı olması için Bolu’da yapılan sportif müsabakaların ülkemizdeki spor müsabakalarına örnek olması açısından  bu konuya önem verdim ve özen gösterdim.” dedi. 

Durmuşlar şu şekilde devam etti: “Bildiğiniz gibi, Boluspor kulübünde bir yönetim değişikliği oldu. Mehmet İnceayan ve ekibi Boluspor Kulübü Başkanlığına seçildiler. Ben öncelikle kendilerini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Bolu’ya, Boluspor’a  ve Türk sporuna hayırlı uğurlu olsun. Kendilerinin geçmişteki tecrübeleri, çalışkanlıkları, birikimleri dolayısıyla kendisi ve ekibine  güveniyorum. Başarılı olacağına da can-ı gönülden inanıyorum. Emniyet Müdürü olara

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.