BOLU İKİ ŞAMPİYONAYA DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

08/05/2023
08
MAY
2023

İlimize kazandırılan 3 Bin Kişilik Karaçayır Spor Salonu son dönemlerde aldığı birbirinden değerli organizasyonlar ile Bolu'ya önemli katkılar sunmaya devam ediyor.

Bolu Belediyespor voleybol ve hentbol maçlarının yanı sıra bir çok okul ve spor müsabalarından sonra özellikle bu yıl ardı ardına grup maçları ve terfi maçlarına ev sahipliği yapan 3 Bin Kişilik Karaçayır Spor Salonu geçtiğimiz günlerde Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerini belirleyecek karşılaşmalarda bir çok takıma ev sahipliği yapmıştı. Türkiye Voleybol Federasyonun verdiği bu organizasyondan başarı ile çıkan İl Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonu bu seferde önümüzdeki iki haftada Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından büyük bir organizasyon ile görevlendirildi. 

İlimizde yapılacak olan HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası sekizli final maçları ile Erkekler 1. lig play-off maçları çarşmba günü başlayacak. Bir dakika bile boş kalmayan Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonu bu sefer iki haftada 16 takım ile yüzlerce sporcuyu ve taraftarlarını konuk edecek.   

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası sekizli final maçları 10-13 Mayıs tarihlerinde,  Erkekler 1. lig play-off maçları 16-19 Mayıs tarihlerinde oynananacak. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.