BOLU GENÇLİK MERKEZİ ÇOK ÖZEL BİR PROJEYE İMZA ATIYOR

09/02/2022
09
ŞUB
2022

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi son dönemde yaptığı birbirinden farklı projelere bir yenisini daha ekliyor. Merkezin Özel Eğitim öğrencileri için hazırladığı projenin ilk adımı atıldı.

"Bu Proje Özel Çocuklarımız İçin" diye yola çıkan Bolu Gençlik Merkezi ve Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yepyeni bir projeye imza atıyorlar. Özel gereksinimli çocuklar için içinde birbirinden farklı etkinliklerin ve eğitimlerin olduğu projenin ilk toplantısını gerçekleştirdiler. Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek ve ekibi ile Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Harun Ceyhan projenin detaylarını masaya yatırdılar. İçinde spor başta olmak üzere hareket eğitimi, doğaya temas, sanatsal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere bir çok etkinliğin yer aldığı organizasyonun Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleşeceği ifade edildi. Projenin önce Bolu'da sonra da tüm Türkiye'de işlenebilir duruma gelmesi için kapsamlı bir hazırlığın yapılacağıda belirtildi.       

Yapılan toplantını ardından Özel İz Akademi ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkeiznden yapılan açıklamada "Kurumumuzda eğitim gören öğrencilerimiz için Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ile projenin ilk adımını attık. Özel eğitime farklı bir boyut katacak ve özel gereksinimli çocuklarımız için fark yaratacak proje çalışmaları için kurumumuzu ziyaret ederek ilk toplantımızı gerçekleştirdiğimiz Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın İlhan Şimşek'e ve Gençlik Merkezimizin değerli proje yürütücülerine teşekkür ediyoruz. Çok yakında bu projenin tüm detaylarını velilerimiz ile paylaşmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.