BOLU BU ARA KIPKIRMIZI, KAR GİBİ BEYAZ

10/08/2022
10
AĞU
2022

İlimizin iki önemli spor takımı Boluspor ve Bolu Belediyespor başlayacak yeni sezonları öncesi paylaşımları ile birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Spor Toto 1. ligde mücadele eden Boluspor ligin ilk maçına hazırlanırken, Sultanlar Liginde mücadele edecek olan Bolu Belediyespor sezonun ilk maçı öncesi kırmızı beyazlı ekibe başarı dileğinde bulundu.

Bolunun Sultanları yaptığı paylaşımda "Belki erken ama! En az sizin kadar heyecanlıyız. Başlayacak olan yeni sezonda tüm kalbimizle sizlere başarılar diliyoruz.. ifadelerine yer veren Bolu Belediyespor "Çok daha kırmızı, çok daha beyaz. Sonu Süper Lig Olsun!. Bu hafta sonu başlayacak olan Spor Toto 1. Ligde ilimizin gururu Boluspor'a kazasız belasız başarılarla dolu bir sezon diliyoruz" mesajını yaptığı görselle sosyal medya hesaplarından yayınladı.

KIRMIZI BEYAZ SLOGANLARI ÇOK BEĞENİLDİ

Boluspor kulübü ise "Amacımız ve heyecanımız bir! Birlikte daha güçlüyüz!" diyerek Bolu Belediyespor'a teşekkür etti. Şehrimizin iki güzide takımı ve iki kırmızı beyazlı ekip karşılıklı Kırmızı-Beyaz sloganları ile takipçilerinden bol bol beğeni ve tebrik aldılar.  

İLK ZİYARET GERÇEKLEŞMİŞTİ

Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri göreve yeni gelen Boluspor Yönetim Kuruluna ilk hayırlı olsun ziyaretini yapan ekiplerden olmuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.