"BOLU BELEDİYESPOR'UN BOLU BELEDİYESİ İLE HİÇ ALAKASI YOK!"

26/04/2023
26
NİS
2023

Sultanlar Liginden düşen Bolu Belediyespor ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada Bolu Belediyespor'un Bolu Belediyesi ile ilgisinin olmadığını belirtti. Başkan Özcan ayrıca bu bütçelerle ligde tutunabilmemiz kolay değildi dedi.

İki sezon önce şampiyon olan ve şehirde üstü açık otobüs ile şampiyonluk turu atan Bolu Belediyespor geçtiğimiz hafta ligden düşmüştü. Bu süreci Bolu Belediyespor takımı ile bire bir yaşayan başkan Tanju Özcan bugün yaptığı açıklamada ise Bolu Belediyespor'un Bolu Belediyesi ile ilgisinin olmadığını, ayrıca bütçelerinin bu takımı Sultanlar liginde yarıştırmaya yetmeyeceğini belirtti. 

Özellikle son 2 sezondur Karaçayırspor Salonunda bir çok önemli maça gelen ve  tribünden takımını destekleyen Özcan, takımın kaça kurulduğunu, kime ne borcunun olduğunu bilmediğini ve kendisinden sürekli para istendiğini açıkladı. 

BOLU BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK TURU

Özcan'ın tüm açıklamaları videomuzda… 

2 yorum yapılmış

  • Levent 26 Nisan 2023 • 17:44

    Tanju bey bu açıklama hiç hoş olmamış. Takım şampiyonluk yaşadığında Belediye meydanında sizinde olduğunuz kutlamaları unutmadık. Takım düşünce Belediyeyle hiç bir ilgisi yok öylemi.. Madem ilgisi yok neden Bolu Belediyespor ismini değiştirmediniz..

  • Erdoan 28 Nisan 2023 • 09:17

    Kimi düşünce hemen geri çekildi. Yalancı algıcı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.