BOLU BELEDİYESPOR'DAN TARAFTARINA VE BAŞKANA TEŞEKKÜR

22/04/2021
22
NİS
2021

Şampiyonluk için İzmir'e giden Bolunun Sultanlarını BOBES'in önünden uğurlayan taraftarlarına ve Bolu Belediye Başkanı Özcan il ekibine Bolu Belediyespor'dan teşekkür mesajı yayınlandı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle; 

TEŞEKKÜRLER BAŞKANIMIZ, TEŞEKKÜRLER TARAFTARIMIZ TEŞEKKÜRLER BOLU

TVF Kadınlar 1. Ligi Play-Of final maçları için İzmir’e giden kafilemiz tesislerimiz BOBES’ten yola çıktı.

Takımımızı uğurlamaya gelen Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan, başkan yardımcımız Rasim Özdemir ile birlikte başkanımız Sinan Barut ve çok sayıda taraftarımız ekibimizi yalnız bırakmadılar. Onlarca taraftarımız ile birlikte Bolunun Sultanlarını yolcu eden Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan şampiyonluğa inandığını final maçlarında sultanlarımızın kupayı Bolu’ya getireceklerine inandığını belirtti.   

Başkanımız Tanju Özcan yaptığı açıklamada “Sultanlarımızı, Bolumuzun gururu Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımımızı, Play-Off Finalleri için Bolumuzun iyi günde kötü günde hep takımlarının yanında olan taraftarları ile birlikte İzmir'e uğurladık. O kupa Bolu'ya gelecek. Bolu sizinle” dedi.

Gerçekleşen uğurlama töreni için başta Bolu Belediye başkanımız Tanju Özcan ve ekibine taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.