BOLU BELEDİYESPOR'DAN RAKİPLERİNE TEBRİK

19/12/2021
19
ARA
2021

Misli.com Sultanlar Liginde Bolu Belediyespor'un iki rakibi Vakıfbank SK ve Fenerbahçe Opet tarihi başarılara imza atarak Türk Voleybolunu Dünyanın zirvesine birlikte taşıdılar.

Ülkemizde son yıllarda alınan başarılar ile Voleybol her geçen gün daha çok sevilirken, Avrupa ve Dünya arenasından gelen başarılar sporseverleri her gün daha çok salona çekmeyi başarıyor. Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonasın da Vakıfbank SK Dünya Şampiyonu olurken, Fenerbahçe Opet kaldırdığı üçüncülük kupası ile yine ülkemizin gururu oldular. Misli.com Sultanlar Liginde ekibimiz Bolu Belediyespor, rakipleri Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet'i bu başarılarından dolayı kutladılar.  

Bolu Belediyespor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamalar şöyle;

TEBRİKLER SULTANLAR

Misli.com Sultanlar Liginde rakibimiz ve dostumuz, Avrupa'da ve Dünya'da ülkemizin gururu Vakıfbank SK, Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda İtalyan ekibi Imoco Volley'i 3-2 yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Bu kupayı 4'üncü kez kazanan Vakıfbank SK'yı tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz.

Gururumuzsunuz...

BOLU BELEDİYESPOR KULÜBÜ

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

SİZLERLE GURUR DUYDUK!

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda ÜÇÜNCÜ olarak bize aynı günde çifte mutluluğu yaşatan Fenerbahçe Opet'in #sarımelekler ini tebrik ediyor, Türk Voleyboluna sundukları bu önemli katkı nedeniyle başta rakibimiz ve dostumuz Fenerbahçe camiası olmak üzere başarıda emeği geçen herkesi kutluyoruz.

Harikasınız Kızlar...

Bir 14 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.